Bart Volker gestart als trainee bij Kirkman Company

02 november 2015 Consultancy.nl

Bart Volker is gestart binnen het tweejarige traineeshipprogramma van organisatieadviesbureau Kirkman Company. De komende twee jaar zal Volker halfjaarlijks consultancy-opdrachten uitvoeren voor diverse klanten van het adviesbureau, dat zich richt op het succesvol transformeren van organisaties.

Na het afronden van zijn studie HBO Technische bedrijfskunde studeerde Bart Volker (1988) Change Management aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie werkte hij bij Conducto, een organisatie voor inkoopprofessionals. In de functie van Business analyst was hij verantwoordelijk voor de aanwas van nieuwe klantgroepen. Daarnaast nam Volker tijdens zijn studie deel aan de businessgame Strictly4Business. Een meerdaags event, waar onder andere organisaties als KLM, Shell en Dienst Justitiële Inrichtingen aan meededen. Tijdens deze businessgame strijden ongeveer tien universiteiten samen met young professionals tegen elkaar.

Na zijn studie werkte Volker als vrijwilliger tijdens een outdoor kamp voor vluchtelingen van zestien tot achttien jaar. 

Bart Volker, Trainee Kirkman Company

Onlangs besloot Bart Volker zich aan te sluiten bij Kirkman Company, een adviesbureau uit Baarn dat zich richt op het succesvol transformeren van organisaties, om ‘nog relevanter te worden voor klanten, medewerkers, partners, milieu, maatschappij en aandeelhouders’. Kirkman biedt diensten aan vanuit zes expertisegebieden: New Economy, HR & Change, Customer Excellence, Procurement & Partnerships, Strategic (Out)sourcing en Digital Transformation. De komende twee jaar zal Volker – in het kader van hun traineeshipprogramma (‘Powered by YSE’) – halfjaarlijks consultancy-opdrachten uitvoeren voor diverse klanten van het adviesbureau. Tijdens het Traineeprogramma zal hij zijn kennis en vaardigheden op de verschillende expertisegebieden van Kirkman Company versterken en kan hij zich ontwikkelen van starter tot ervaren professional.

Nieuws

Meer nieuws over