Lotte Edelkoort versterkt Kirkman Company als HR Consultant

21 april 2016 Consultancy.nl

Kirkman Company heeft zijn HR & Change praktijk onlangs versterkt met Lotte Edelkoort. De jonge professional is afkomstig van Brookfield Global Relocation Services, waar ze de afgelopen anderhalf jaar werkzaam was. In haar nieuwe rol als HR Consultant bij Kirkman zal Edelkoort haar HR en change management ervaring gaan inzetten voor klanten, met een focus op verandertrajecten en het begeleiden van HR-transformaties.

Na het afronden van twee masters op het gebied van Interculturele Communicatie en Strategisch Human Resource Management, beiden aan Universiteit Utrecht, werkte en woonde Lotte Edelkoort de afgelopen vier jaar in Londen. Daar was zij werkzaam voor Communicaid, een training- en adviesbureau gespecialiseerd in interculturele communicatie en leiderschapsontwikkeling. In deze functie was Edelkoort verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van projecten met betrekking tot internationaal werken. Daarnaast gaf zij trainingen met als doel de impact en de return on investment van de interventie voor klanten te maximaliseren.

De afgelopen anderhalf jaar werkte Edelkoort als Intercultural & Language Training Consultant bij Brookfield Global Relocation Services. In deze meest recente functie was zij verantwoordelijk voor projecten op het gebied van interculturele trainingen en verandering voor klanten binnen de financiële en retail sector.

Na bijna vier jaar in Londen besloot Edelkoort onlangs een nieuwe uitdaging aan te gaan terug in Nederland, en sloot zich als HR Consultant aan bij Kirkman Company, een adviesbureau dat zich richt op de kennisgebieden Customer Excellence, HR & Change, New Economy, Procurement & Partnerships, Strategic (Out)sourcing en Digital Transformation. In haar nieuwe rol zal Edelkoort haar HR-, project management- en verandermanagement ervaring gaan inzetten voor de opdrachtgevers van Kirkman Company. Daarbij ligt haar focus vooral op verandertrajecten en het begeleiden van HR-transformaties.

Door de komst van Edelkoort groeit het aantal professionals van Kirkman Company naar vijfenzeventig. Recente versterkte het bureau uit Baarn zich met Young Professionals Jochem Tigchelaar en Maaike Broekhuis.  

Nieuws

Meer nieuws over