Martijn van den Heuvel gestart bij Kirkman Company

13 april 2015 Consultancy.nl

Martijn van den Heuvel is onlangs gestart als Young Professional bij Kirkman Company. De komende twee jaar zal hij binnen het 'Young Professional powered by YSE' traineeshiptraject halfjaarlijkse adviesopdrachten uitvoeren voor diverse klanten van Kirkman Company. Daarbij zal Van den Heuvel zich voornamelijk richten op de expertisegebieden ‘procurement & partnerships’ en ‘customer excellence’.

Martijn van den Heuvel
Martijn van den Heuvel studeerde sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens rondde hij een masteropleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam af. Tijdens zijn studie was Martijn verbonden aan het research team van de RSM (Rotterdam School of Management) waarin hij onderzoek deed naar de ‘internationalization strategies van emerging market multinationals’.

Martijn van den Heuvel - Kirkman Company

YSE powered by Kirkman Company 
Begin dit jaar besloot Martijn van den Heuvel om te starten binnen het ‘Young Professional powered by YSE' programma van organisatieadviesbureau Kirkman Company. Het bureau uit Baarn heeft expertise op het gebied van customer excellence, human resources & change, new economy en procurement & partnerships en is gespecialiseerd in het transformeren van bestaande bedrijven naar social enterprises. In het kader van het traineeshiptraject zal Van Den Heuvel halfjaarlijkse consultancy-opdrachten uitvoeren voor diverse klanten van Kirkman Company.

Gedurende het traineeship zal Van Den Heuvel zijn kennis en vaardigheden in het bijzonder op twee expertisegebieden van Kirkman Company ontwikkelen: ‘procurement & partnerships’ en ‘customer excellence’. De eerste opdracht van de kersverse trainee, bij AkzoNobel, is inmiddels van start gegaan. “De afwisseling in werkomgeving en werkzaamheden zorgen ervoor dat Martijn zich de komende twee jaar zal ontwikkelen van ambitieuze starter tot een ervaren, veelbelovende professional”, aldus Kirkman Company.

Eerder dit jaar startten ook Joke Veldt en Tom van Eerd als nieuwe trainees. Verdere aanwinsten in 2015 voor het team van Kirkman Company vormden Jenny van den Boogaard (Consultant), Wouter van Twillert (Senior Consultant), Kirsten De Bevere (HR Manager) en Floor van der Zalm (Manager Young Professionals).

Nieuws

Meer nieuws over