Wouter van Twillert Senior Consultant bij Kirkman Company

16 februari 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wouter van Twillert is recentelijk bij Kirkman Company aangesteld als Senior Consultant. Afkomstig van Capgemini, waar hij ruime ervaring opdeed met delivery, management en sales trajecten binnen de IT, zal hij zich bij Kirkman richten op het realiseren van vernieuwende oplossingen voor social enterprises.

Wouter van Twillert
Wouter van Twillert behaalde een Master in Science & Policy aan de Universiteit van Utrecht. In 2000 begon Van Twillert zijn loopbaan bij Capgemini als programmeur, in de daaropvolgende 14 jaar bekleedde hij binnen de ICT dienstverlener uiteenlopende functies. Zo was hij onder meer werkzaam als softwareontwikkelaar, informatieanalist en in diverse projectmanagement rollen verantwoordelijk voor grote klanten als Akzo Nobel en het UWV. Bovendien vervulde hij enkele management- en salesfuncties, waaronder als Division Manager voor Capgemini’s Custom Software Development tak, als Alliance Manager Microsoft en in zijn laatste rol als sales-eindverantwoordelijke voor Capgemini’s Microsoft Portfolio. Gedurende zijn lange loopbaan bij Capgemini deed Van Twillert ruime ervaring op het gebied van delivery, management en IT-sales trajecten op.

Wouter van Twillert - Kirkman Company

Kirkman Company
Na een ruime loopbaan van 14 jaar bij Capgemini besloot Wouter van Twillert onlangs de overstap te maken naar Kirkman Company. Bij het adviesbureau uit Baarn is Van Twillert aan de slag gegaan als Senior Consultant. In zijn nieuwe rol richt hij zich op de realisatie van innovatieve oplossingen voor social enterprises*. Van Twillert over zijn bijdrage aan Kirkman: “Het is de kunst om in ogenschijnlijke chaotische situaties rust en overzicht te bewaren. Op die manier kan je bijsturen om de doelen te halen die je daadwerkelijk wilt behalen in plaats van de doelen die aan het begin van het traject vastgesteld waren. Dit doe ik door dwarsverbanden te leggen tussen verschillende kennisgebieden en daar mensen voor samen te brengen. Zo worden de juiste oplossingen bedacht en geïmplementeerd."

Naast zijn nieuwe werkzaamheden bij Kirkman Company is Van Twillert ook als mentor betrokken bij Startupbootcamp, een bedrijf dat als doel heeft om start-ups te helpen om te groeien. Dat doet Startupbootcamp door een halfjaarlijks bootcamp waarvoor 10 start-ups uit de hele wereld geselecteerd worden. 

* Sociaal ondernemen vormt een van de speerpunten van Kirkman Company. Onlangs organiseerde het bureau de 2de editie van de Social Enterprise Day.