Floor v/d Zalm Manager Young Professionals bij Kirkman

02 februari 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Floor van der Zalm is begin deze maand door consultancybureau Kirkman Company benoemd tot Manager Young Professionals. In haar nieuwe rol wordt zij verantwoordelijk voor de positionering en inzet voor klanten, voor werving en selectie en het talentmanagementprogramma dat verzorgd wordt door Kirkman in samenwerking met YSE, waar zij zelf in 2011 begon als trainee.

Floor van der Zalm
Floor van der Zalm studeerde in 2011 af aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde haar Master in Business Studies (met een specialisatie in HR). Ze besloot samen met nog vijf anderen te starten in het traineeshipprogramma van YSE (Powered by Kirkman), dat erop gericht is Young Professionals in enkele jaren klaar te stomen tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied. Kirkman Company en YSE bieden daarmee bestaande organisaties toegang tot jonge toptalenten.

Sinds 2013 vervulde Van Der Zalm inmiddels de rol van Consultant bij Kirkman Company en werd zij de afgelopen vier jaar ingezet op projecten bij diverse klantorganisaties waaronder ING, Schiphol, AkzoNobel, PostNL, Rijnstate en De Nederlandsche Bank (DNB). Van der Zalm heeft onder meer ruime expertise in HR-strategie, change- en projectmanagement en talentmanagement.

Floor van der Zalm - Kirkman Company

Manager Young Professionals
Eerder deze maand werd Floor van der Zalm benoemd tot Manager Young Professionals bij Kirkman. In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor de positionering en inzet voor klanten, voor werving en selectie en het talentmanagementprogramma van YSE en Kirkman. Van Der Zalm over haar nieuwe rol: "Het is een fantastische uitdaging om klanten de veranderkracht van jonge talenten te laten ervaren en tegelijkertijd Young Professionals te ontwikkelen tot de leiders van de toekomst.”

Eerder deze maand startte ook Joke Veldt bij Kirkman Company, als Young Professional.