Joke Veldt gestart als Young Professional bij Kirkman

15 januari 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Joke Veldt is bij Kirkman Company recentelijk gestart als Young Professional. De komende twee jaar zal zij binnen het 'Young Professional powered by YSE' traineeshiptraject halfjaarlijkse adviesopdrachten uitvoeren voor diverse klanten van Kirkman Company. Daarbij ligt de focus op verandertrajecten binnen het domein van New Economy.

Joke Veldt rondde in 2010 haar Bachelor studie af in Hotel- en Event Management aan de Hogeschool Tio en in 2013 behaalde zij haar master in International Management aan de Nyenrode Business Universiteit. Tijdens haar Bachelor deed Veldt ervaring op het gebied van sociaal ondernemerschap op. Zo was ze bij twee verschillende conferentiecentra (als trainee/projectmanager) mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hun MVO beleid. Mede door de inzet van Veldt wisten beide centra het duurzaamheidskenmerk Green Key te behalen. Veldt is al jarenlang betrokken bij het boerenbedrijf van haar familie, in diverse functies, waaronder het opzetten en beheren van een webshop. Daarnaast was ze tot eind vorig jaar betrokken bij het begin 2014 door haar opgezette bedrijf ‘DEAL Professionals in Sales’, gericht op de verkoop van zonnepanelen aan zowel particulieren als de zakelijke branche.

Joke Veldt - Kirkman Company

YSE powered by Kirkman Company 
Begin dit jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en Veldt heeft zich als Young Professional gevoegd bij Kirkman Company, een adviesbureau uit Baarn met expertise op het gebied van customer excellence, human resources & change, new economy en procurement & partnerships. Binnen het organisatieadviesbureau volgt Veldt het ‘Young Professional powered by YSE' programma waarbinnen ze kennis en vaardigheden op de expertisegebieden van Kirkman Company ontwikkelt.

De komende twee jaar voert zij halfjaarlijkse consultancy-opdrachten uit voor diverse klanten van Kirkman Company, waarbij ze zich zal focussen op veranderingstrajecten binnen het domein van New Economy. "De afwisseling in werkomgeving en werkzaamheden zorgen ervoor dat Joke zich de komende twee jaar zal ontwikkelen van ambitieuze starter tot een ervaren, veelbelovende professional," aldus het adviesbureau.

Unlock the Future
Vorig jaar kwam Veldt al in aanraking met YSE, door haar deelname aan de business game “Unlock the Future”, die naast YSE werd georganiseerd door The Circle Economy. Hierdoor werd haar enthousiasme getriggerd. “Het was niet alleen ontzettend inspirerend om mee te mogen werken aan een toekomstvisie omtrent het thema wonen in een circulaire economie, maar ook een eyeopener,” aldus Veldt over haar nieuwe rol.

Joke Veldt is de eerste aanwinst van het nieuwe jaar voor Kirkman Company. Recente nieuwe trainees eind vorig jaar waren onder meer Reep Ver Loren van Themaat (november 2014), Anniek Schouten (oktober 2014), Floor Verbeek en Noor Focken (beiden september 2014).