Reep Ver Loren van Themaat naar Kirkman Company

13 november 2014 Consultancy.nl

Kirkman Company heeft begin deze maand de gelederen versterkt met Reep Ver Loren Themaat, die aan een tweejarig traineeship begint. Hij zal zich voornamelijk focussen op verandertrajecten binnen het domein van New Economy en Customer Excellence.

Reep Ver Loren Themaat
Reep Ver Loren Themaat behaalde in 2011 zijn bachelor Business Administration aan de Hogeschool van Amsterdam, waarbij hij een jaar als uitwisselingsstudent aan de Saint Mary’s University studeerde. Tijdens deze studie liep hij stage bij de sales en finance afdeling van Atelier 4 in New York, dat opslagruimte en logistieke oplossingen biedt binnen de beeldende kunstsector. Daarnaast werkte Ver Loren Themaat als stagiair bij BoerCroon, waar hij marktonderzoek deed in de commerciële dienstensector, en werkzaamheden uitvoerde als junior consultant.

Reep Ver Loren Themaat

In 2012 behaalde Ver Loren Themaat zijn Bachelor in ‘Management of Innovation’ aan de Erasmus University Rotterdam, en een jaar later behaalde hij zijn Master in dezelfde opleiding, tevens aan dezelfde universiteit. Tijdens deze opleiding liep hij stage bij Big 4 kantoor PwC, waar hij onderzoek deed naar creativiteit en kennisdeling binnen de innovatieafdeling.

In 2014 trad Ver Loren Themaat in dienst bij Boetzelaer|Nispen, een kunstgalerij uit Amsterdam. Hier was hij in de rol van Project Lead verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een ERM-systeem, de ontwikkeling van een lang termijn financiële strategie, de algemene financiële administratie en tot slot hielp hij twee kunstprojecten opzetten in Rotterdam en Brussel.

Kirkman Company
Per november heeft Reep Ver Loren Themaat de overstap gemaakt naar de adviesbranche, en is hij begonnen aan een tweejarig traineeship bij Kirkman Company. De kersverse aanwinst zal de komende twee jaar halfjaarlijkse consultancyopdrachten uitvoeren voor klanten van het adviesbureau, waarbij zijn focus vooral zal liggen op New Economy en Customer Excellence vraagstukken.

Anniek Schouten - Floor van Bleek - Noor Focken

Afgelopen maand werd Kirkman Company al versterkt met de komst van Anniek Schouten als Young Professional, en traden ook Floor van Beek en Noor Focken in dienst bij het adviesbureau, respectievelijk als Young Professional en Consultant.

Nieuws

Meer nieuws over