Anniek Schouten Young Professional bij Kirkman

17 oktober 2014 Consultancy.nl

Kirkman Company heeft Anniek Schouten per oktober benoemd tot Young Professional in het traineeship programma ‘YSE powered by Kirkman Company’. In haar nieuwe uitdaging zal Schouten de komende twee jaar halfjaarlijkse consultancyopdrachten uitvoeren voor diverse klanten van het bureau.

Anniek Schouten behaalde in 2013 haar Bachelor of Science in Arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Tijdens haar studie was zij onder meer actief in het Sociëteitsbestuur van de Studentenvereniging SSRA, en voerde zij verschillende werkzaamheden via studentenuitzendbureau Studentalent. Ook was zij voorzitter van Yassassin, een dispuut van SSRA, en werkte zij als Algemeen Medewerker voor het EYE Filmmuseum. Schouten besloot om verder te studeren voor haar Mastertitel en kwam daarnaast ook te werken voor UniPartners, een non-profit bureau voor en door studenten dat ambitieuze topstudenten klaarstoomt voor de consultancybranche. Vanuit UniPartners deed Schouten voor een wereldwijde organisatie onderzoek naar de meerwaarde van een geïntegreerd informatie-uitwisselingsysteem in de zorgsector.

Anniek Schouten - Kirkman Company

YSE powered by Kirkman Company
Met haar Master in Business Studies aan de UvA op zak voegde Anniek Schouten zich begin oktober als Young Professional bij Kirkman Company. Ze draait mee in het ‘Kirkman Company powered by YSE’ programma, een traineeship dat erop gericht is om Young Professionals binnen twee jaar klaar te stomen tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied. Tijdens het traineeship zal zij kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van onder andere HR, IT, Facilities en Inkoop; de expertisegebieden van Kirkman Company. Schouten zal zich voornamelijk richten op verandertrajecten binnen het domein van procurement & partnerships.

Schouten over haar nieuwe uitdaging: “Ik wil graag bedrijven helpen vooruitgang te boeken op zowel financieel als maatschappelijk gebied, en werken in een ambitieus en betrokken team. Deze ingrediënten vond ik bij Kirkman Company. Ik ga dan ook vol enthousiasme aan de slag.”

Nieuws

Meer nieuws over