Kirsten De Bevere HR Manager bij Kirkman Company

13 februari 2015 Consultancy.nl

Kirsten De Bevere is begin februari als HR Manager gestart bij Kirkman Company. In haar nieuwe rol bij het organisatieadviesbureau wordt De Bevere verantwoordelijk voor onder meer recruitment, de ontwikkeling van medewerkers en ziekte- en verzuimbegeleiding. De Bevere werkte de afgelopen jaren onder meer voor Yacht, ING, Houthoff Buruma en in haar laatste rol als Personeel & Organisatieadviseur voor de Nederlandse Tennisbond (KNLTB).

Kirsten De Bevere
Kirsten De Bevere heeft ruime ervaring in onder meer HR vraagstukken, recruiting, coaching en Interim management. Na een Bachelor in Human Resources te hebben behaald aan de Hogeschool Ijsselland komt De Bevere in 1999 terecht bij Yacht, waar ze ruim twee jaar als HR Professional werkt. Ze wordt de jaren daarop op interim basis ingezet bij ING als HR Consultant, als adviseur Personeel & Organisatie bij advocatenkantoor Houthoff Buruma en als HR Consultant bij ELQ Hypotheken. Daarna volgen ruim 9 jaar bij de KNLTB, waar ze als Personeel & Organisatieadviseur zich ondermeer bezighield op het vlak van verzuimmanagement, loopbaancoaching en gezondheidsmanagement.

Kristen De Bevere - Kirkman Company

Kirkman Company
Eerder deze maand werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot Kirsten De Bevere zich aan te sluiten bij Kirkman Company, een organisatieadviesbureau uit Baarn. Bij Kirkman vervult De Bevere de rol van HR Manager en zal zij zich richten op diverse zaken als recruitment, ontwikkeling van medewerkers, coördinatie van nieuwe wet- en regelgeving, controle op personeels- en salarisadministratie en ziekte- en verzuimbegeleiding. De Bevere kijkt uit naar haar nieuwe rol: “Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan en intern op HR gebied bij te dragen aan de ontwikkeling van Kirkman Company”, aldus De Bevere.

Nieuws

Meer nieuws over