Tom van Eerd versterkt HR tak Kirkman Company

10 maart 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Tom van Eerd is gestart als Young Professional bij organisatieadviesbureau Kirkman Company. Van Eerd is afkomstig van  Koninklijke BAM Groep waar hij ruim drie jaar als Programmamanager werkzaam was. In zijn nieuwe rol zal Van Eerd zijn opgedane kennis en ervaring inzetten op de expertisegebieden van Kirkman Company, in het bijzonder HR en Change.

Tom van Eerd studeerde af aan de Universiteit van Utrecht in de richting ‘Organizational Sociology, Policy Analysis in Organisations and Government’. Na een afstudeerstage bij het internationale bouwconcern Koninklijk BAM Groep bleef hij werkzaam bij het bedrijf. Na ongeveer een jaar te hebben gewerkt als Project Assistant groeide hij door tot Programmamanager (Learning & Development). In deze rol - die hij tot begin deze maand vervulde - hielp Van Eerd bij het vernieuwen van de ‘Learning & Development’ strategie en was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de implementatie en het gebruik van een nieuw Learning Management Systeem. Daarnaast werkte Van Eerd ongeveer een jaar als docent bij de Universiteit Utrecht, waar hij de vakken ‘Organisatiesociologie’, ‘Beleids & Evaluatieonderzoek’ en 'Introduction to Social Sciences ' doceerde. 

Tom van Eerd, Kirkman Company

Kirkman Company
Begin maart was het tijd voor een nieuwe uitdaging en Van Eerd werd bij Kirkman Company aangesteld als nieuwe Young Professional. Bij het organisatieadviesbureau uit Baarn, dat zich specialiseert in Customer Excellence, HR & Change, New Economy en Procurement & Partnerships, doorloopt Van Eerd het ‘Young Professional powered by YSE' programma, waarin jonge organisatieadviseurs halfjaarlijkse consultancy-opdrachten uitvoeren bij de diverse klanten van het adviesbureau. Van Eerd zal zich vooral richten op vraagstukken op het gebied van Human Resources en Change Management.

Van Eerd is alweer de vierde versterking in 2015 voor Kirkman Company. In januari startte Joke Veldt het traineeshipprogramma bij Kirkman en in februari werden Kirsten de Bevere als nieuwe HR Manager, Floor van der Zalm als Manager Young Professionals en Wouter van Twillert als nieuwe Senior Consultant aangesteld.