Novisource start aandelenplan voor werknemers

24 februari 2015 Consultancy.nl

Advies- en interimbureau Novisource introduceert een aandelenplan voor haar werknemers. Door het aanbieden van aandelenpakketen wil het consultancybedrijf een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven voor haar medewerkers.

Het beursgenoteerde Novisource ondersteunt bedrijven met vraagstukken op het snijvlak van business en ICT. Het adviesbedrijf bestaat uit zes labels: Banking & Investments, Insurance & Pensions, Diesis Consultancy, B-Street, Inhuurwijzer en Information Management

NovisourceAfgelopen vrijdag maakte Novisource topman Willem van der Vorm tijdens de ceremoniële opening van de beurshandel bekend dat het bedrijf een aandelenplan gaat lanceren. Van der Vorm werd uitgenodigd om de gongslag op Beursplein 5 te verzorgen omdat Novisource op vrijdag precies één jaar aan Euronext Amsterdam genoteerd was. Met het aandelenplan wil Novisource een “aantrekkelijke werkgever zijn” voor nieuw talent, daarnaast verwacht het bedrijf hierdoor ook een attractieve werkgever te zijn voor zijn bestaande werknemers.

Medewerkers in vaste dienst krijgen een korting op de aankoop van het aandeel Novisource. Na drie jaar bij het bureau krijgen werknemers met aandelen “een aantrekkelijke premie”. De hoogte van de korting en de premie is niet bekendgemaakt.

Aan de introductie van het personeelsaandelenplan is onderzoek onder de medewerkers van Novisource voorafgegaan. “Als kennisbedrijf is het aantrekken en binden van mensen met specifieke kennis van cruciaal belang. Onze professionals werken vooral in de financiële wereld en hebben dus veelal inzicht in de risico's en voordelen van financiële producten. Het aandelenplan sluit daarmee naadloos aan op deze belevingswereld”, stelt bestuursvoorzitter Van der Vorm.

Nieuws

Meer nieuws over