Novisource Technology wordt Information Management

21 januari 2015 Consultancy.nl

De Technologiepraktijk van Novisource – bekend als Novisource Technology Services – is omgedoopt tot Novisource Information Management. Volgens het advies-en interimbureau uit Nieuwegein sluit de nieuwe naam beter aan bij de dienstverlening.

Het beursgenoteerde Novisource bestaat uit zes labels: Novisource Banking & Investments, Novisource Insurance & Pensions, Diesis Consultancy, B-Street en Inhuurwijzer, en tot voor kort ook Novisource Technology Services. Laatstgenoemde business unit richt zich op vraagstukken op het snijvlak van business en ICT, daarnaast heeft de praktijk ook IT-consultants aan boord met diepere kennis van automatiseringsprocessen en IT-oplossingen. Proposities die behoren tot de dienstenportefeuille zijn onder meer servicemanagement, informatiemanagement, IT-control en GRC system support, waarbij de focus ligt op de sectoren Banking, Insurance, Pensions, Telecom, Manufacturing en Leisure.

Novisource kantoor

In de afgelopen maanden ondervond Novisource Technology Services dat het steeds meer ging opereren in het ‘informatiemanagement’ domein. “Organisaties krijgen steeds meer data tot hun beschikking die gebruikt kan worden als sturingsmiddel bij (strategische) beslissingen. Om hier optimaal gebruik van te kunnen maken is het wel van belang dat deze data op de juiste wijze gekoppeld, gestructureerd, toegankelijk gemaakt en gevalideerd wordt. Daarnaast is het zaak ervoor te zorgen dat de data actueel is en te allen tijde beschikbaar. De afgelopen tijd is Novisource Technology Services zich meer en meer op dit kennisgebied gaan toeleggen. Deze focus maakt dat de naam van Novisource Information Management beter bij ons past,” aldus Patrick Vet, Directeur van de business, in een toelichting op de rebranding.

Nieuws

Meer nieuws over