Vier nieuwe Young Professionals aan de slag bij YSE

04 februari 2015 Consultancy.nl

Talentontwikkelaar YSE heeft onlangs vier nieuwe Young Professionals toegevoegd aan zijn team.

YSE is een specialist in het rekruteren en ontwikkelen van jong toptalent. Traineeships staan hierbij centraal – het bedrijf biedt vier intercompany traineeships (Supply Chain; Procurement; Information Management; OverhYD) en vier Incompany varianten, voor Allianz, Kirkman Company, LUMC en Simac. Ter uitbreiding van het team heeft YSE onlangs de gelederen uitgebreid met vier nieuwe teamelden.

Marieke van den Engel - Tim Baaijens - Niels Maaswinkel en Suzanne Brands

Marieke van den Engel heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar bachelor was zij bestuurslid van de introductiecommissie voor eerstejaars studenten en volgde zij de minor ondernemerschap. Vervolgens is zij afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met de Master Corporate Communications. Binnen deze master specialiseerde zij zich in reputatie en merk management. Na haar studie heeft Van den Engel een jaar gewerkt als Business Professional bij Accenture en heeft zij een reis van 6 maanden gemaakt door Zuid Amerika. Van den Engel is inmiddels aan de slag gegaan met een opdracht binnen een IM afdeling van een financiële dienstverlener.

De uit Eindhoven afkomstige Tim Baaijens heeft aan de Universiteit van Tilburg zowel zijn bachelor Bedrijfseconomnie als zijn master Strategic Management behaald. Na zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij energieleverancier Scholt Energy Control waar hij zich onder andere bezighield met projecten ten behoeve van procesverbeteringen. Vanaf 1 januari is Baaijens in dienst getreden bij YSE en direct begonnen aan zijn eerste opdracht bij AkzoNobel, waar hij onderzoekt hoe verantwoordelijkheden binnen de Informatie Management afdeling zijn ingedeeld.

Niels Maaswinkel heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar in Zweden gewoond om Zweeds te leren en diverse Marketing en Organisational Development vakken gevolgd. Na zijn bachelor heeft Maaswinkel een Master Marketing Cum Laude afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij Omega Pharma, Tribal Internet Marketing en L’Oréal, waar hij zich vooral bezig hield met het vertalen van interne ideeën naar heldere business-to-business uitingen.

YSE - Developing future leaders

Tot slot, Suzanne Brands. Zij heeft Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als onderdeel van haar studie heeft ze net als Maaswinkel een halfjaar in Zweden gewoond. Na deze Bachelor heeft Brands de Master Internationale Betrekkingen en Internationale Organisaties afgerond, met als specialisatie mondiaal bestuur. Tijdens deze periode heeft ze onder meer stage gelopen bij de Nederlandse ambassade in Washington DC.

YSE Young Professionals
Eind november traden ook Karlijn Ausema en Jeroen Ringlever in dienst, en in dezelfde maand gingen ook  Elisa Syakur en Martine Prins aan de slag als Young Professional. Eerder vorig jaar zijn ook Joel Wobma, Heico Klaassen en Navied Tavakolly gestart met een traineeship. 

Nieuws

Meer nieuws over