Karlijn Ausema en Jeroen Ringlever versterken YSE

20 november 2014 Consultancy.nl

Talentontwikkelaar YSE heeft onlangs twee nieuwe Young Professionals toegevoegd aan zijn personeelsbestand: Karlijn Ausema en Jeroen Ringlever. Ausema is gestart in het OverhYd Management Traineeship en Ringlever in het Supply Chain Traineeship.

YSE is een specialist in het rekruteren en ontwikkelen van jong toptalent. Traineeships staan hierbij centraal – het bedrijf biedt vier intercompany traineeships (Supply Chain; Procurement; Information Management; OverhYD) en vier Incompany varianten, voor Allianz, Kirkman Company, LUMC en Simac.

YSE - Recruitment

Eerder dit jaar kondigde het bedrijf ambitieuze doelstellingen aan – YSE wil uitgroeien tot de “onbetwiste leider in de ontwikkeling van toekomstige leiders,” aldus Simon Klop, talentmanager bij YSE. Om dit te realiseren wil de talentontwikkelaar het personeelsbestand de komende periode fors uitbreiden, hiertoe is afgelopen maand een grote recruitmentcampagne gelanceerd, die onder meer te zien is in landelijke media en op NS stations. Ook is de ervaren Michel Verspui recent aan boord gehaald, aan hem de taak om leiding te geven aan de groeistrategie.

Afgelopen maand zijn wederom twee nieuwe Young Professionals gestart:

Karlijn Ausema (1989) heeft na de bacheloropleiding Communicatiewetenschap haar masteropleiding Corporate Communication aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Tijdens haar studie heeft ze onder andere stage gelopen op de HR afdeling van de ING bank. In het laatste jaar van haar studie is haar interesse voor organisatieveranderingen naar voren gekomen.

Jeroen Ringlever en Karlijn Ausema

Jeroen Ringlever (1988) heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente te Enschede. Zijn bacheloropdracht heeft hij afgerond aan de Tecnológico de Monterrey in Mexico City. Aansluitend heeft hij zijn masterspecialisatie Productie en Logistiek Management voltooid. Tijdens zijn studie heeft Ringlever gewerkt als student brand manager van Red Bull, waar hij verantwoordelijk was voor marketingactiviteiten om naamsbekendheid binnen de Enschedese studentenwereld te vergroten. Daarnaast heeft hij werkervaring opgedaan als student-assistent. 

Zowel Ausema als Ringlever zijn vanuit een opdrachtgeversperspectief meteen onder de pannen. Ausema is op 1 november gestart bij CIZ om de gehele IT-projectenportfolio in kaart te brengen en te borgen binnen de organisatie. Ringlever is gestart binnen de supply chain organisaties van een grote voedingsmiddelenproducent. Hier houdt hij zich bezig met het optimaliseren van het inkoop- en planningsproces. 

YSE Young Professionals
Begin november traden ook Elisa Syakur en Martine Prins in dienst, en eerder dit jaar zijn ook Joel Wobma, Heico Klaassen en Navied Tavakolly gestart met een traineeship.

Nieuws

Meer nieuws over