Eline de Leeuw en Jonne Omvlee starten met YSE traineeship

29 juni 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eline de Leeuw en Jonne Omvlee zijn beide gestart als trainee bij YSE. De Leeuw is gestart met het Circular & Value Chain Traineeship, terwijl Omvlee begonnen is als Digital Young Professional.

Eline de Leeuw heeft in 2016 haar Master Supply Chain Management afgerond aan de Tilburg University. Tijdens haar studie was zij onder meer een jaar lang voorzitter van de Local Committee van AIESEC in Tilburg en verbond ze zich voor tien maanden aan Boer & Croon als Campus Recruiter. Ook begon De Leeuw nog tijdens haar studie bij JustLogic, een recruitmentbureau dat zich richt op MKB-ondernemingen in en rond Tilburg. Hier is de afgelopen circa twee jaar blijven werken als recruiter.

Onlangs is De Leeuw gestart als Circular Young Professional bij YSE. Bij de talentontwikkelaar neemt ze deel aan het Circular & Value Chain Traineeship, waarin ze verschillende opdrachten voorgeschoteld zal krijgen op het gebied van Circulaire ketens & samenwerking, New logistics (transport & warehousing), Optimalisatie & Lean en Business models & Innovation.

Eline de Leeuw en Jonne Omvlee

Ook Jonne Omvlee heeft onlangs YSE versterkt. Als Digital Young Professional zal hij zich gaan bezighouden met de Digital Talent Area. Voor Omvlee zich bij het traineeship aansloot, studeerde hij in 2016 af aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij een Master in Strategic Innovation Management afrondde. Daarvoor studeerde hij bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens zijn studie liep Omvlee onder meer stage bij ABN Amro en Aegon en deed werkervaring op als Medewerker Contractbeheer bij Gasunie en als Outbound advisor call bij ING. Daarnaast was hij een jaar lang voorzitter van SIM Platform, een organisatie die consultancyopdrachten laat uitvoeren door Groningse bedrijfskundestudenten. 

In het Digital Traineeship van YSE krijgen Young Professionals uiteenlopende opdrachten bij verschillende bedrijven op het gebied van technologische ontwikkelingen als AI, Blockchain, Virtual Reality & Augmented Reality, Internet of Things en Big Data. Als projectmanager, product owner of Change Consultant dragen zij bij aan digitale transformaties van opdrachtgevers of ondersteunen zij bij het doorvoeren van technologische innovaties.