Drie nieuwe trainees voor managementontwikkelaar YSE

15 juli 2014 Consultancy.nl

Managementontwikkelaar YSE heeft het team uitgebreid met drie nieuwe Young Professionals. Joel Wobma en Heico Klaassen zijn begin deze maand gestart als YSE Young Professional, volgende maand start ook Navied Tavakolly met zijn traineeship. 

Traineeship
YSE werd in 2007 opgericht als dochterorganisatie van Kirkman Company. De organisatie rekruteert jong toptalent en ontwikkelt hen door middel van traineeships. Tijdens een traineeships doen de young professionals projectervaring op bij toonaangevende organisaties, daarnaast worden ze intensief begeleid en gecoacht door ervaren trainers en adviseurs. YSE – dat vanaf 2011 volledig zelfstandig opereert – is inmiddels werkzaam voor een breed spectrum aan organisaties, waaronder AkzoNobel, Allianz, LUMC en Simac.

Joel Wobma heeft de master Supply Chain Management afgerond aan de Erasmus Universiteit en heeft onder andere stage gelopen bij Fokker. Navied Tavakolly heeft in Delft de master Production Engineering & Logistics afgerond en heeft zijn scriptie bij NedTrain geschreven. Zowel Wobma als Tavakolly beginnen in het nieuwe Intercompany Supply Chain Management traineeship. Heico Klaassen gaat starten in het Intercompany Informatie Management traineeship, nadat hij begin dit jaar de master Change Management in Groningen heeft afgerond. 

YSE - Joel Wobma - Heico Klaassen - Navied Tavakolly

“Wij zijn erg blij met de start van deze drie toppers en met de start van dit nieuwe traineeship,” aldus Simon Klop, Manager bij YSE. 

Nieuws

Meer nieuws over