Elisa Syakur en Martine Prins nieuwste YSE trainees

05 november 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Managementontwikkelaar YSE heeft onlangs twee nieuwe Young Professionals toegevoegd aan zijn personeelsbestand: Elisa Syakur en Martine Prins. Beide nieuwe aanwinsten zijn gestart met het Information Management Traineeship bij YSE. Prins is inmiddels al een maandje actief bij CIZ, Syakur is vanaf 1 november aan de slag gegaan bij AkzoNobel.

YSE is een specialist in het rekruteren en ontwikkelen van jong toptalent. Traineeships staan hierbij centraal – het bedrijf biedt drie intercompany traineeships (Supply Chain; Procurement; Information Management) en vier Incompany varianten, voor Allianz, Kirkman Company, LUMC en Simac. “De afwisseling in werk en werkomgeving met grote mate van eigen verantwoordelijkheid, in combinatie met coaching en begeleiding door ervaren talentmanagers, zorgt ervoor dat onze Young Professionals zich ontwikkelen van ambitieuze starters tot ervaren veelbelovende professionals,” aldus Simon Klop, talentmanager bij YSE.

YSE Traineeships

Ter versterking van zijn Information Management traineeship heeft YSE – dat vanaf 2011 volledig zelfstandig opereert in de markt – twee nieuwe talenten aangetrokken. Martine Prins (1989) heeft International Business and Languages gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Als onderdeel van haar studie heeft zij een jaar in Spanje gewoond. Na deze bachelor heeft zij aan de Erasmus Universiteit een pre-master Bedrijfskunde gevolgd met daarop volgend een master Organisational Change & Consulting. Tijdens haar studie heeft ze werkervaring opgedaan als docent economie, management en organisatie voor HAVO en VWO leerlingen en is actief betrokken geweest in het bestuur van de RSM STAR Master Study Club OCC. Vervolgens is zij na haar studie als consultant aan de slag gegaan bij Bearingpoint.

Elisa Syakur (1985) heeft Trade Management gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze één jaar in China gewoond om Chinees te studeren en stage te lopen bij het Nederlandse Consulaat in Guangzhou. Na deze bedrijfskundige bachelor heeft zij de Master Politicologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie Internationale Betrekkingen. Werkervaring deed ze op bij onder meer KPN, waar zij zich vooral bezighield met verbetertrajecten.

Elisa Syakur en Martine Prins - YSE

Zowel Prins en Syakur zijn vanuit een opdrachtgeversperspectief meteen onder de pannen. Prins is op 6 oktober gestart bij CIZ om processen, proceseigenaren en applicaties in kaart te brengen en te borgen binnen de organisatie. Syakur is begin deze maand gestart bij AkzoNobel, waar ze de business ondersteunt bij het inrichten van nieuwe processen.

Heico Klaassen
Eerder dit jaar startte ook al Heico Klaassen als trainee in het Intercompany Informatie Management traineeship. Hij had kort daarvoor zijn studie MSc. in Change Management aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond.