YSE groeit door en haalt Michel Verspui aan boord

11 november 2014 Consultancy.nl

YSE groeit hard en wil deze groei in de komende jaren versnellen. Om de organisatie verder te professionaliseren en de ambitieuze doelstellingen waar te maken, heeft de talentontwikkelaar Michel Verspui aangetrokken. Hij richt zich bij YSE in de rol van Managing Director richten op het verder uitbouwen van het bedrijf.

YSE is in opgericht in 2007 als het traineeship van Kirkman Company, Het concept bleek aan te slaan; de vraag naar een eigen op maat gemaakt professioneel traineeship vanuit klanten en talenten nam toe, met als gevolg dat YSE in 2011 verder ging als zelfstandige BV. In de afgelopen drie jaar heeft YSE de groei gestaag doorgezet, tot een team van 50 medewerkers anno 2014. Zo zijn de afgelopen maanden alleen al 20+ nieuwe YSE-ers gestart aan een traineeship.

YSE kantoor

Consultancy.nl schreef over een aantal benoemingen. Onlangs werden Elisa Syakur en Martine Prins aangesteld als YSE young professionals binnen het Information Management traineeship. Afgelopen zomer werden tevens een aantal nieuwe young professionals aangenomen: Joel Wobma, Navied Tavakolly en Heico Klaassen.

Groeistrategie
Begin dit jaar is echter wederom een ambitieuze strategie uitgestippeld: YSE wil uitgroeien tot de onbetwiste leider in de ontwikkeling van toekomstige leiders. Om deze doelstellingen te realiseren is Michel Verspui onlangs aangetrokken als Managing Director. Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van Talent Management en Business Development bij organisaties als Ordina, als oprichter van Ormit, Human Capital Group en We Share Talent. Bij YSE richt hij zich als Managing Director op het verder uitbouwen van de organisatie. Daarbij wil hij andere organisaties helpen om succesvol gebruik te maken van de kwaliteiten van de nieuwe generatie leiders. Young professionals zijn daarbij de spil in de organisatie; “Met hun energie en creativiteit werken young professionals aan duurzame oplossingen en actuele vraagstukken”, aldus Verspui.

Michel Verspui - YSE

Verspui over zijn nieuwe uitdaging: “Ik heb heel veel zin om samen met de YSE collega's verder te bouwen aan de leiders van de toekomst. Wij geloven dat de Y-generatie een belangrijke rol gaat vervullen in de vraagstukken van de toekomst waar we als organisaties en maatschappij voor staan. We zoeken daarbij de balans. Tussen persoonlijke ontwikkeling en organisatie doelen. Tussen ondernemen en duurzaamheid.”

Nieuws

Meer nieuws over