Rogier van Heijst en Nicole Kuperij versterken Vintura

12 december 2014 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Onlangs versterkte adviesbureau Vintura de gelederen met Rogier van Heijst en Nicole Kuperij, respectievelijk als Senior Consultant en Consultant. Van Heijst werkte de afgelopen jaren als zelfstandig adviseur en voor consultancybureau Nolan, Norton & Co, Kuperij is afkomstig van Accenture.

Rogier van Heijst
Na het behalen van zijn master in Business/Managerial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, startte Rogier van Heijst zijn loopbaan als Onderzoeksassistent bij Mixe, een marketingbureau gespecialiseerd in de medische wereld. Hij vertrok echter na minder dan een jaar naar het adviesbureau Nolan, Norton & Co*, waar hij in 2005 als Junior Consultant begon en in acht jaar tijd uitgroeide tot Consultant, Senior Consultant en uiteindelijk Manager. Van Heijst gaf bij het adviesbureau voornamelijk strategisch advies aan diverse organisaties. Vorig jaar mei richtte Van Heijst ROER advies op, waarbij hij het management van bedrijven adviseert bij het maken van complexe beslissingen, onder meer met betrekking tot investeringen, business development, procesverbetering en performance management. Gedurende zijn loopbaan heeft Van Heijst zich in het bijzonder gespecialiseerd in het in kaart brengen van inzichten (zowel financieel als operationeel) voor strategische veranderingen.

Nicole Kuperij & Rogier van Heijst

Nicole Kuperij
Nicole Kuperij behaalde in 2007 haar bachelor in Technische Geneeskunde, en rondde vervolgens in 2011 haar master in Robotics and Imaging af – beide aan de Universiteit Twente. Tijdens haar master schreef zij een scriptie over Flexible Endoscopy Control bij het Meander Medisch Centrum. Daarna, eind 2011, werd Kuperij door Accenture aangenomen als Analyst Health and Public Service, waarbij haar focus lag op procesoptimalisatie, changemanagement, preventief medisch onderzoek en ICT-management. Bovendien vervulde zij tussen 2012 en 2013 de functie van Board Chairwoman binnen Accentrics, een interne organisatie van Accenture die evenementen voor Young Professionals organiseert.

Vintura
Onlangs besloten Van Heijst en Kuperij om zich bij Vintura te voegen, een consultancybureau uit Baarn gespecialiseerd in de sectoren Life Sciences en de Gezondheidszorg. Het bureau is in een aantal jaar tijd gegroeid van zo’n 15 adviseurs naar het huidige team van 25, aan de hand van de snelle groei sleepte het afgelopen maand een FD Gazellen Award in de wacht.

Recent werd het team van Vintura al versterkt met Ingrid Scholten als Senior Consultant en eerder dit jaar werd Mark Tolboom benoemd tot Director.

* Adviesbureau Nolan, Norton & Co. is in oktober 2013 failliet verklaard. Begin februari 2014 werd een deel van de boedel overgenomen door EY Advisory.