Vintura versterkt consultancyteam met Ingrid Scholten

24 oktober 2014 Consultancy.nl

Per 1 oktober heeft Ingrid Scholten adviesbureau Vintura versterkt als Senior Consultant. Scholten is afkomstig van Accenture, waar ze werkzaam was als Operations en Supply Chain Consultant. In haar nieuwe rol bij Vintura zal zij zich vooral gaan richten op opdrachtgevers in de Life Sciences sector.

Ingrid Scholten behaalde in 2005 haar master Industrial Engineering and Management Science aan de Rijksuniversiteit Groningen, met een tussenjaar aan de Wirtschaftsuniversität Wien. Na haar studie vertrok Scholten naar India voor vrijwilligerswerk, waar zij voor de internationale studentenorganisatie AIESEC een Aids campagne hielp opzetten, en een campagne om vrouwen een sterkere rol in de samenleving te geven.

Ingrid Scholten - Vintura

In 2006 begon Scholten haar loopbaan bij Accenture, waar zij tot afgelopen september werkzaam was. Ze werkte binnen verschillende industrieën op het snijvlak van inkoop en supply chain management. Tijdens haar periode bij Accenture nam Scholten tevens een tussenjaar om vrijwilligerswerk te doen in Sierra Leone, waarbij ze bij Voluntary Services Overseas als Value Chain Advisor betrokken was bij de ontwikkeling van een duurzaam landbouwproject.

Vintura
Begin deze maand was het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot Scholten het consultancyteam van het Baarnse adviesbureau Vintura te versterken. In haar nieuwe rol als Senior Consultant zal Scholten zich voegen bij de Life Sciences praktijk van het snelgroeiende bureau. Eerder dit jaar trad ook Casper Paardekooper in dienst bij Vintura.

Nieuws

Meer nieuws over