Casper Paardekooper versterkt Vintura Life Sciences

10 maart 2014 Consultancy.nl

Consultancybureau Vintura heeft het adviesteam uitgebreid met Casper Paardekooper. De ervaren adviseur, die medio februari in dienst is getreden, gaat bij het Baarnse adviesbureau aan de slag als Principal Consultant. Zijn focus komt te liggen op de Life Sciences branche, een van de focussectoren van Vintura.

Paardekooper is al lange tijd actief in Life Sciences markt. Zo was de management consultant reeds bijna zes jaar in dienst van IMS Health, een vooraanstaande wereldwijde dienstverlener op het gebied van gezondheidszorg, in de laatste periode als Director Sales & Consulting. In die functie was Paardekooper verantwoordelijk voor de commercie en consultancy richting farmaceutische en biotechnologische bedrijven en zorgverzekeraars in Nederland.

Casper Paardekooper - Vintura

Voordat Paardekooper aan de slag ging bij IMS Health was hij bijna zes jaar in dienst van VNU. Hij werkte daar als consultant bij marketing en sales onderzoeksbureau Nielsen, bij marketing analytics speler Acxiom en bij mediabedrijf VNU Media.

Meest recentelijk maakte Paardekooper de overstap naar Republic M!, een organisatie die digitale oplossingen biedt aan de Life Sciences branche. Hij bekleedde daar de functie van Managing Director.

Paardekooper studeerde Business Information Technology aan de Universiteit van Twente en ontving gedurende zijn loopbaan verschillende onderscheidingen voor zijn werk bij IMS Health.

Nieuws