Vintura zoekt adviseurs in Health Care & Life Sciences

30 september 2014 Consultancy.nl

Voor de adviesbranche groeiden de bomen jarenlang tot in de hemel. De afgelopen jaren kenden vele bureaus sterke tegenwind, maar Vintura laat sinds 2008 structureel tussen de 10% en 20% groei per jaar zien. Het consultancybureau uit Baarn adviseert uiteenlopende klanten in de Health Care & Life Sciences. Om de continue vraag bij te houden, is Vintura op zoek naar nieuwe collega’s, vertelt Bas Amesz, een van de vier partners.

Waarom Vintura wel succesvol is? “Vanaf de eerste dag voegen wij waarde toe voor klanten”, zegt Amesz. “Wij bieden onze klanten heel veel. Ervaring en deskundigheid in het ondersteunen bij strategische vraagstukken, organisatieontwikkeling en procesoptimalisatie. We zijn gepassioneerd om echte veranderingen te realiseren. Vintura-consultants kunnen verschillende rollen innemen, zijn breed inzetbaar en houden ervan om uiteenlopende trajecten te doen. Iedereen ademt de Vintura-waarden: passievol, oprechtheid, verbinden en verbeteren.” 

Vintura zoekt adviseurs

Hoe passen mensen die graag zouden solliciteren in dat plaatje? “Wij zijn op zoek naar zowel jonge professionals als professionals die meer senior zijn, die ervaring hebben opgedaan in de consultancy of in een van onze sectoren. Die liefde voor het adviesvak hebben en dit vak graag willen inzetten om maatschappelijke impact te hebben.” 

Connected consulting
Het groeipotentieel van Vintura moet ook bij de gezochte consultants aanwezig zijn. “Mensen die zich willen ontwikkelen, die zich thuis voelen op het spectrum tussen strategisch advies op maat en verandermanagement; connected consulting noemen wij dat. Analytisch en sociaal vaardig. Met na de analyse ook de passie om te verbeteren. Die met een aanstekelijk enthousiasme echt met de klant samenwerken. Praktisch en in staat om een relatie op te bouwen met de klant.” 

Vintura zoekt mensen met groeipotentie

Vintura heeft niet alleen haar klanten, maar ook nieuwe collega’s veel te bieden, benadrukt Amesz. “Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vintura goed in hun vel zitten en zichzelf kunnen ontwikkelen. Daar doen wij veel aan. We zijn een collegiale groep mensen. Er is een goede balans tussen privé en werk en oog voor ontwikkeling. Ben je net zoals wij op zoek naar persoonlijke groei, dan nodigen wij jou van harte uit om kennis met ons te komen maken.”

Nieuws