Mark Tolboom benoemd tot Director bij Vintura

25 juli 2014 Consultancy.nl

Vintura heeft onlangs Mark Tolboom benoemd tot Director. In zijn laatste rol was Tolboom Principal Consultant bij het Baarnse consultancybureau gespecialiseerd in life sciences, pharma en healthcare.

Tolboom is zijn consulting loopbaan begonnen bij KPMG Consulting. Nadat KPMG Consulting in 2002 werd overgenomen door de Franse IT-dienstverlener Atos verhuisde hij mee naar Atos Consulting. Twee jaar later maakte Tolboom de overstap naar BearingPoint, waar hij ruim 7 jaar werkte in zijn rol als (Senior) Manager.

Mark Tolboom - Vintura

Vintura
Sinds medio 2011 is Tolboom als Principal Consultant in dienst bij branchegenoot Vintura. Bij Vintura richt hij zich met name op life sciences en healthcare. Per begin april is hij benoemd tot Director, waardoor hij zich samen met de vier partners ook ‘aandeelhouder’ mag noemen. “Wij hebben Mark Tolboom gevraagd Director bij ons te worden vanwege de grote waarde die hij heeft voor ons bedrijf. Zijn specifieke expertise en professionaliteit, maar vooral ook zijn enthousiasme en mensgerichtheid worden zeer gewaardeerd door onze klanten en collega’s”, aldus Gérard Klop, Managing Partner en oprichter van Vintura. Naast Director is Tolboom tevens benoemd tot Life Sciences Industry Team lead.

Eerder dit jaar benoemde Vintura Remco Bervoets tot partner

Nieuws

Meer nieuws over