Remco Bervoets partner bij adviesbureau Vintura

04 februari 2014 Consultancy.nl

Remco Bervoets is per 1 januari 2014 als partner toegetreden tot Vintura. Hij werkt al sinds 2004 voor het strategisch adviesbureau uit Baarn. Bervoets wordt binnen Vintura verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Healthcare praktijk, daarnaast krijgt hij als lid van MT ook een van de bureauportefeuilles onder zijn hoede.

Na jarenlang gewerkt te hebben voor DaimlerChrysler maakte Bervoets eind 2004 de overstap naar Vintura. Het adviesbureau werd zo’n vier jaar eerder opgericht door Gérard Klop, een voormalig PwC adviseur. In de afgelopen veertien jaar is Vintura uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met circa 25 werknemers en gespecialiseerd in gezondheidszorg en internationale life sciences. Vintura heeft uitgebreide ervaring in de organisatie van oncologische zorg op ziekenhuis- en regionaal niveau en helpt organisaties excelleren door het creëren van blijvende en betekenisvolle impact.  

Remco Bervoets - Vintura

Remco Bervoets heeft in de afgelopen jaren een ruime track record opgebouwd met het doorvoeren van bedrijfsmatige vraagstukken binnen (academische) ziekenhuizen. Zo heeft hij ziekenhuizen geadviseerd op het gebied van onder meer fusies, strategie ontwikkeling, het opstellen van business cases en operational excellence.

Partnerteam

Met de toetreding van Bervoets bestaat het partnerteam van Vintura uit vier leden. Naast de kersverse aanwinst zijn dat Gérard Klop (oprichter), Bas Amesz (toegetreden in 2008) en Noël van Oyen (sinds 2008 lid van partnerteam).

Vintura - Partnerteam

Nieuws

Meer nieuws over