VKA verlengt huurcontract van kantoor in Zoetermeer

07 april 2014 Consultancy.nl

Advieskantoor Verdonck, Klooster & Associates blijft ook de komende jaren gevestigd in Zoetermeer. Het bureau heeft onlangs de huurovereenkomst van zijn kantoor aan de Baron de Coubertinlaan langjarig verlengd.

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) is een adviesbureau uit Zoetermeer met zo’n 80 werknemers. Het management en IT-consultancybureau biedt diensten aan op het snijvlak van strategie, procesinrichting en ICT, met een focus op de publieke sector. Het bureau wordt geleid door Joost Beukers en Marc Gill'ard.

VKA - Kantoor

Canberra
Al jaren is VKA in Zoetermeer gevestigd, aan de Baron de Coubertinlaan 1-9, in het Canberra-gebouw, wat in het kantorenpark Rokkeveen aan de snelweg A12 en vlakbij het treinstation van Zoetermeer ligt. Met tevredenheid, want inmiddels is bekend geworden dat het consultancybureau het huurcontract van het pand heeft verlengd. In een succesvolle heronderhandeling heeft VKA de huurovereenkomst van 1.277 m2 kantoorruimte en 332 parkeerplaatsen in Canberra langjarig verlengd.

Drie jaar geleden liet VKA, in lijn met zijn MVO-doelstellingen, 128 zonnepanelen installeren op het dak van het pand. De zonnepanelen leveren zo’n 29.000 Wp vermogen, wat per jaar ongeveer 25.000 KWu aan energie oplevert. Per jaar wordt hiermee volgens het adviesbureau 14.545 kg aan CO2-uitstoot vermeden.

Wecycle
Het pand, dat eigendom is van Tango Properties, is verder verhuurd aan Wecycle, een non-profitorganisatie die de inzameling en recycling van elektrische apparaten en energiezuinige lampen organiseert. Hiermee is vrijwel het gehele gebouw langjarig verhuurd.

Nieuws

Meer nieuws over