Marc Gill'ard benoemd tot bestuurslid van VKA

20 februari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Verdonck Klooster & Associates (VKA) heeft Marc Gill’ard per 1 april 2013 benoemd tot bestuurslid. De ervaren adviseur, die al meer dan 10 jaar partner is bij VKA, volgt Wim Schimmel op, die het Zoetermeerse adviesbureau verlaat. Marc Gill’ard wordt verantwoordelijk voor het verder versterken van de reputatie en positie van VKA binnen de adviesbranche, met name op het gebied van strategische en business gerelateerde adviesdiensten aan organisaties binnen de publieke sector.

De directie van Verdonck Klooster & Associates bestaat naast Marc Gill’ard ook uit Joost Beukers.
Marc Gillard benoemd tot bestuurslid van VKA

Over Marc Gill’ard
De in 1994 aan de TU Delft afgestudeerde Informatica Ingenieur behaalde in 2001 zijn MBA titel aan de Rotterdam School of Management, en volgde in 2007 de opleiding Leading Professional Service Firms aan de Harvard Business School. In 1999 sloot Gill’ard zich aan bij het adviesbureau uit Zoetermeer. Hij heeft als consultant bij veel bedrijven en overheidsinstanties strategieadvies geleverd op het gebied van innovatie, risicomanagement en strategieontwikkeling.

Met zijn brede en rijke ervaring heeft Gill’ard vanaf 2002 diverse managementposten bekleed. Binnen VKA heeft Gill’ard grote ontwikkelingsprocessen doorgevoerd. De op technologie gefocuste Informatie-beveiligingspraktijk heeft hij in 2002 compleet geoptimaliseerd naar de business gerichte Risicomanagement praktijk. Bovendien speelde hij vanaf 2008 als manager een positieve rol bij de groei van de IT Strategie en Architectuur tak. Daarna was hij in 2009/2010 in de rol van Sales Manager betrokken bij acquisitie, strategische samenwerkingen en Europese aanbestedingen.