Verdonck, Klooster & Associates

De maatschappij wordt steeds digitaler en afhankelijker van technologie. Het verandert de manier waarop wij leven, werken en leren. Een wereld waarin de arbeidsmarkt in hoog tempo verandert en waar de technologische doorbraken elkaar in rap tempo opvolgen. VKA helpt organisaties om mee te groeien met deze ontwikkelingen. Op verschillende momenten in het transformatieproces en in verschillende rollen. Kortom, wij helpen organisaties digitaal te transformeren in de breedste zin van het woord.

Bij VKA brengen we een probleem terug tot de essentie. We houden focus op het einddoel, we onderbouwen alle opties en laten de consequenties zien. We maken in gewone mensentaal duidelijk hoe de inzet van IT daaraan kan bijdragen. Adviseren is mensenwerk, bekijk hier onze experts die jou verder kunnen helpen. 

Onze expertises

 • Data & AI
  Wij helpen organisaties om data structureel te vertalen naar waarde. We helpen om datagedreven werken te organiseren, stevig neer te zetten en kijken daarbij naar zaken als data kwaliteit, data governance en data management. 
 • Strategie & Architectuur
  Wij ontwerpen en realiseren de visie van een organisatie op technologie door te helpen bij de totstandkoming van uitwerkingen zoals een strategie, roadmap, portfolio of backlog beschrijvingen en uitgewerkte architectuur producten.
 • Programmamanagement & Communicatie
  Wij zorgen voor echte innovatie en duurzame verandering voor stevige IT-programma’s binnen organisaties met oog voor kwaliteit, ontwikkeling en samenwerking. 
 • Privacy
  Wij maken privacy praktisch vanuit een risico gebaseerde benadering en van ons krijgt u altijd een concreet advies op maat in de geest van de privacywetgeving.
 • Sourcing & Regie
  Wij helpen klanten om IT maximaal te laten bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen. We maken dit zichtbaar en meetbaar en adviseren hoe leveranciers aangestuurd kunnen worden om dit voor elkaar te krijgen. 
 • Cybersecurity
  Wij richten risicomanagement, cybersecurity en IT compliance bij organisaties in en richten ons daarbij ook op de inrichting van governance en werkprocessen die cybersecurity waarborgen.

Meer informatie over onze expertises vind je hier.

Highberg Group

VKA is onderdeel van de Highberg Group. Dit is een groep van ondernemende adviesbureaus met best-in-class ervaring in organisatorische en digitale transformatie. Met een groep van multidisciplinaire en getalenteerde organisaties bundelen we onze krachten om één ambitie te realiseren: het worden van de toonaangevende transformatie consulting groep in Europa. We zijn er trots op een B-corp gecertificeerd bedrijf te zijn. We streven ernaar maximaal terug te geven aan onze gemeenschappen, te zorgen voor onze planeet en onze werknemers.

Verdonck, Klooster & Associates | Nieuws