BCI: Rene Buck treedt toe tot locatieadvies netwerk

05 mei 2014 Consultancy.nl

René Buck, directeur van adviesbureau Buck Consultants International, is onlangs toegetreden tot het ‘Site Selectors Guild’. Dit internationale, exclusieve netwerk is ‘s wereld enige vereniging specifiek voor professionele locatiekeuze-adviseurs.

Het Site Selectors Guild werd 4 jaar geleden opgericht en bestaat uit (nu) 34 leden van 25 bedrijven, die de top vormen van de adviseurs die zich wereldwijd bezig houden met locatiekeuze- en vastgoedadvies aan bedrijven/eindgebruikers. Het grootste deel van bedrijven die ergens ter wereld een nieuwe fabriek, distributiecentrum, kantoor of R&D-centrum willen realiseren, heeft één van deze bedrijven als adviseur.

Rene Buck - The Site Selectors Guild

Buck Consultants International

René Buck (1959) is oprichter en Managing Director van Buck Consultants International (BCI). Hij richtte het adviesbedrijf in 1985 op, en sindsdien is de firma uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van strategie, vastgoed en locatie- en huisvestingsadvies. BCI heeft zo’n 55 professionals in dienst verspreid over kantoren in Nijmegen (hoofdkantoor), Den Haag, Brussel, Londen, Frankfurt, Parijs en Chicago.

Eerste Nederlander

René Buck is de eerste Nederlander (en pas derde Europeaan) die - na een intensieve selectieprocedure - toegelaten is tot het Gilde. “Het is een geweldige erkenning van de vooraanstaande positie van Buck Consultants International op het terrein van locatiekeuze van bedrijven in Europa en Nederland”, aldus Buck.

Andere consultants die lid zijn van het prestigieuze netwerk zijn onder andere Matt Highfield (Deloitte), Chris Lloyd (McGuire Woods Consulting) en Dennis Meseroll (Tractus Asia).

Nieuws

Meer nieuws over