EY en Capgemini alumnus R. Lenders versterkt Districon

07 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Roy Lenders is per 1 januari 2014 aangetreden als partner bij Districon, een consultancybureau gespecialiseerd in supply chain management en logistiek. Lenders werkte hiervoor bij de adviestak van EY, waar hij leiding gaf aan de Supply Chain & Operations praktijk van Nederland en België.

De ervaren supply chain adviseur heeft het grootste deel van zijn carrière (>20 jaar) gewerkt voor Capgemini Consulting. Na de eerste jaren werkzaam te zijn geweest als adviseur, werd hij in de begin jaren 2000 benoemd tot Vice President. In 2008 werd hij Practice Manager Supply Chain Management (SCM) en verantwoordelijk voor de SCM afdeling binnen Capgemini’s adviestak. Een jaar later kreeg hij de verantwoordelijkheid over de wereldwijde Operations & Supply Chain praktijk binnen Capgemini Consulting. In maart 2012 stapte Lenders over naar EY Advisory om daar Supply Chain als vakgebied uit te bouwen.

Roy Lenders - Districon

Roy Lenders heeft ruime expertise in inkoop, logistiek, supply chain planning, productie, transport en Product Lifecycle Management (PLM). Ook bij Districon zal Supply Chain het vertrekpunt zijn, daarnaast laat het supply chain adviesbureau weten dat Lenders ook betrokken zal zijn bij diverse overige gebieden, zoals Cargo Logistics, Logistics Facilities en Business Intelligence.

“Roy is met zijn ervaring en netwerk een sterke aanvulling aan het team, passend bij de groeiambities en het steeds internationaler worden van Districon’s projecten” schrijft Districon over zijn aanwinst.

Naast zijn advieswerkzaamheden is Lenders ook docent Supply Chain Management aan de Fontys University of Applied Science in Eindhoven / Venlo.