Roy Lenders partner Supply Chain & Operations bij E&Y

05 maart 2012 Consultancy.nl

Roy Lenders, wereldwijd en in Nederland verantwoordelijk voor de Supply Chain adviespraktijk binnen Capgemini Consulting, heeft per 1 maart 2012 de overstap gemaakt naar Ernst & Young Advisory. Bij de consultingtak van Ernst & Young zal hij leiding geven aan de Supply Chain & Operations praktijk van Nederland en België. Zijn voornaamste doelstelling wordt om de praktijk verder uit te bouwen.

Ernst & Young Advisory is de advisory tak van het wereldwijde Big Four kantoor Ernst & Young (E&Y).

Roy Lenders heeft meer dan 20 jaar gewerkt voor Capgemini Consulting. Na de eerste jaren werkzaam te zijn geweest als adviseur, werd hij in de begin jaren 2000 benoemd tot Vice President. In 2008 werd hij Practice Manager Supply Chain Management (SCM) en verantwoordelijk voor de SCM afdeling binnen Capgemini. En begin 2009 kreeg hij de wereldwijde verantwoordelijkheid over de Operations & Supply Chain Advisory Services praktijk binnen Capgemini Consulting. Roy Lenders heeft ruime expertise in inkoop, logistiek, supply chain planning, productie, transport en Product Lifecycle Management (PLM).

Over Ernst & Young Advisory
Ernst & Young Advisory is de advisory tak van Ernst & Young. E&Y Advisory biedt management consulting en IT consulting diensten aan op het gebied van o.a. Performance Improvement, Risk en IT. In maart 2000 verkocht E&Y haar consultancy-tak aan Capgemini Consulting voor €11,5 miljard, destijds de grootste acquisitie in de geschiedenis van de adviesbranche. In de afgelopen jaren heeft E&Y haar Advisory tak wereldwijd opnieuw sterk opgebouwd. In 2011 heeft E&Y Advisory verschillende overnames gepleegd, waaronder die van Partake Consulting (circa 60 adviseurs) en ISA Consulting (circa 100 adviseurs).

Nieuws

Meer nieuws over