Baker Tilly Berk Nederland benoemt 4 nieuwe partners

07 januari 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Accountants- en advieskantoor Baker Tilly Berk heeft per 1 januari 2014 vier nieuwe partners benoemd: Rudi de Munck (vestiging Goes), Rik Opendorp (vestiging Breda), Kees van Diepen (IT Advisory) en Arnold Vredenbregt (vestiging Rotterdam).

Rudi de Munck (36) is benoemd tot partner registeraccountant. Sinds de overname van het PwC-kantoor in Goes in 2009 werkt De Munck bij Baker Tilly Berk als Senior Manager. Hij is met name actief in de regio Zeeland en West-Brabant en is gespecialiseerd in advisering aan ondernemers in de bouw- en installatiesector. De Munck volgde zijn studie tot registeraccountant aan Nivra Nyenrode Universiteit.

Rik Opendorp (36) is tevens benoemd tot partner registeraccountant. Opendorp studeerde in 2003 af als registeraccountant aan de universiteit van Tilburg. Hij werkte op dat moment bij branchegenoot EY. In 2006 maakte hij de overstap naar Baker Tilly Berk. Naast zijn werk als adviseur voor het MKB is Rik betrokken bij het verder uitbouwen van de controle van en advisering aan de non-profit sector. Sinds 2012 maakt hij deel uit van de kantoorleiding van de vestiging Breda.

Baker Tilly Berk Nederland benoemt 4 nieuwe partners

Kees van Diepen (37) is benoemd tot partner IT Advisory. Van Diepen maakte in november 2012 van KPMG IT Advisory de overstap naar Baker Tilly Berk om de IT Advisory praktijk verder uit te bouwen. Mede onder zijn leiding is IT Advisory verder op de kaart gezet als nationaal specialisme van Baker Tilly Berk.

Arnold Vredenbregt (55) is nieuw bij Baker Tilly Berk en gaat aan de slag als fiscaal partner op de vestiging Rotterdam. Vredenbregt is afkomstig van Deloitte, waar hij fiscaal partner was binnen hun nationale praktijk. Naast zijn werk als fiscaal partner is Arnold zeer actief als onder andere afgevaardigde van de NOB in het Becon-overleg en Digicom-overleg, als lid van de NOB-commissie SBR en het Platform Horizontaal Toezicht MKB.

“Het is goed om te zien dat onze investeringen in human capital zijn vruchten afwerpen. De kansen die we onze mensen bieden trekt talent van buiten de organisatie aan, maar ook het talent binnen onze organisatie grijpt de mogelijkheden aan om door te groeien” aldus Romke van der Veen, bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk. “Daardoor hebben we de afgelopen jaren al veel jonge nieuwe partners kunnen benoemen die bij Baker Tilly Berk uitgegroeid zijn tot sterke portefeuilledragers. In een veranderende markt zijn deze jonge partners een mooie aanvulling op de enorme brok aan ervaring van onze meer seniore partners.”