Accenture, KPN Consulting, Higher & samhoud in Loflist

16 oktober 2013 Consultancy.nl

Accenture, Higher & Company, KPN Consulting en &samhoud mogen zich één van de beste werkgevers voor werkende ouders noemen. Dit blijkt uit de ‘Loflist 2013’, een onderzoek naar de gezins-vriendelijkheid van werkgevers door zakenplatform Lof.
 
Jaarlijks meet Lof de manier waarop werkgevers werkende ouders ondersteunen en de doorstroom van deze ouders bevorderen. Het onderzoek kijkt naar aspecten als flexibiliteit, verlof, kinderopvang, work/life balance, beleid, doorstroom van vrouwen, organisatiecultuur en persoonlijke ontwikkeling. Dit jaar hebben 27 werkgevers meegedaan aan het onderzoek (2012 = 54 werkgevers), waaronder 4 bedrijven uit de adviesbranche.
 
Loflist 2013
 
In de categorie werkgevers met meer dan 250 medewerkers behoort Accenture met Shell en Kadaster tot de top 3 beste werkgevers. Higher & Company, een boutique HR adviesbureau uit Utrecht, is zelfs verkozen tot de beste werkgever binnen de categorie organisaties met minder dan 250 medewerkers.

Loflist 2012

Voor Accenture, KPN Consulting en Higher & Company is de hoge notering in de Loflist niet nieuw – vorig jaar wisten ze ook een plek te bemachtigen in de Loflist. PwC, die in de Loflist van 2012 nog in de top 10 stond, valt dit jaar uit de lijst.
 
&samhoud daarentegen is na een jaar te zijn weggeweest terug in de lijst – tussen 2008 en 2011 werd het Utrechtste consultancykantoor ook opgenomen in de ranking. “Dit jaar hebben we weer meegedaan omdat we naar ons idee hoog op deze ranking horen te scoren. Als werkgever houden we veel rekening met de wensen van iedereen en dus ook van onze ouders” zegt Ingrid Smolders, Managing Partner bij &samhoud.

Nieuws

Meer nieuws over