KPN ICT Consulting

KPN ICT Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN. Wij verbinden de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties, zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Bij ons werken mensen met een verschillende achtergrond: van technisch specialisten tot verandermanagers en bedrijfskundigen. Samen helpen wij bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen.

Hoe doen wij dat?

Wij creëren waarde voor onze ICT-klanten door hen te begeleiden in hun digitale transformatie. Dit doen wij vanuit de vier ICT-domeinen: digital workspace, cloud & modern data center, data & analytics en security. Hierbij passen we de binnen KPN opgedane kennis en kunde toe. Denk hierbij aan onze hybrid cloud toepassing en de modernisering van onze data centers, de waarde die wij uit onze big data use case halen, onze productiviteitsverhogende digitale werkplekken inclusief de migratie ervan en natuurlijk de manier waarop wij ICT en klantgegevens veilig houden. Stuk voor stuk onderwerpen waarin KPN voorop loopt. Hiermee maken we de digitale transformatie tastbaar. Dit wordt allemaal gedaan door onze slimme en enthousiaste ICT-professionals. Zij werken op locatie om, samen met de klant, tot de juiste blijvende oplossing te komen.

Binnen deze vier ICT-domeinen helpen wij onze klanten met de volgende drie diensten:

 • Strategie & Roadmapping
  Samen brengen we doelstellingen en pakketten van eisen duidelijk in kaart. Via assessments en analyses op de huidige situatie stellen wij een strategie en roadmap op om maximaal waarde toe te voegen.

 • Implementatie
  Met onze efficiënte en effectieve implementatie dienstverlening over de as van techniek, mens en proces, zorgen wij ervoor dat onze klanten innoveren en snel en veilig aan de slag kunnen met de door hen gekozen producten of diensten.

 • Adoptie & Optimalisatie
  Wij begeleiden organisaties in het benutten van alle ICT-mogelijkheden. Zo wordt het maximale gehaald uit de huidige of nieuwe ICT. Daarnaast helpen we met het support en beheer van ICT.

Missie & visie

Wij helpen ondernemend Nederland vooruit door het leveren van ICT-diensten op het gebied van advies, implementatie & adoptie en support.

Klanten, medewerkers en partners in Nederland zien ons als toonaangevend ICT Consulting bedrijf, doordat wij met gepassioneerde professionals organisaties en hun klanten adviseren en ondersteunen in hun digitale transformatie op de voornaamste ICT domeinen; security, data & analytics, workspace en cloud. Dat doen we door allemaal te werken vanuit ons kerngedrag:

 • We denken en doen vanuit de klant
 • We werken samen en leren van elkaar
 • We houden het eenvoudig

KPN ICT Consulting | Nieuws