YSE trainees en alumni steunen fietsevent Alpe d'HuZes

17 mei 2013 Consultancy.nl

Vier trainees en alumni van YSE doen dit jaar mee aan de Alpe d'HuZes, een fietsevent waarbij deelnemers geld bijeen brengen voor de stichting Alpe d’HuZes. De bergbeklimming voor het goede doel vindt plaats op 6 juni 2013.

Actie voor KWF Kankerbestrijding
Alpe d'HuZes is een actie voor KWF Kankerbestrijding waarbij deelnemers - alleen of in een team - geld bijeenbrengen door op één dag de legendarische Alpe d'Huez (ca. 1,860 meter hoog) tot zes keer toe te beklimmen. De stichting Alpe d’HuZes draagt al het binnengehaalde geld één keer per jaar over aan KWF Kankerbestrijding.

Vorig jaar werd een recordbedrag van ruim €20,1 miljoen ingezameld. Tientallen adviesbureaus steunden Alpe d'HuZes 2012, waaronder AtosBusiness Openers, KREM, ScenterVintura en Van Harte en LingsmaDe organisatie van Alpe d'HuZes streeft in 2013 naar een sponsorbedrag van €40 miljoen.

YSE - Alpe dHuZes

YSE team
Het team bestaat uit YSE adviseurs Anneke Hendriks en Matthijs Jasperse en oud YSE-ers zijn Meike van der Ploeg en Steije de Lat. Zij hebben de doelstelling om minimaal €3.000 op te halen per persoon. Dit doen zij door middel van het organiseren van sponsoractiviteiten en donaties van vrienden, collega’s en kennissen. 

Wil je meer weten over het team? Kijk dan ook op deze website. Ook is het mogelijk om op deze pagina een donatie te doen.

Begin mei werd bekend dat ook Enigma Consulting meedoet aan de Alpe d'HuZes 2013.

Nieuws

Meer nieuws over