Enigma Consulting steunt fietsevent Alpe d'HuZes 2013

03 mei 2013 Consultancy.nl

Enigma Consulting doet dit jaar mee aan de Alpe d'HuZes, een fietsevent waarbij deelnemers geld bijeen brengen voor de stichting Alpe d’HuZes. De bergbeklimming voor het goede doel vindt dit jaar plaats op 6 juni 2013.
 
Actie voor KWF Kankerbestrijding
Alpe d'HuZes is een actie voor KWF Kankerbestrijding waarbij deelnemers - alleen of in een team - geld bijeenbrengen door op één dag de legendarische Alpe d'Huez (ca. 1,860 meter hoog) tot zes keer toe te beklimmen. De stichting Alpe d’HuZes draagt al het binnengehaalde geld één keer per jaar over aan KWF Kankerbestrijding. Vorig jaar werd een recordbedrag van ruim €20,1 miljoen ingezameld. Tientallen adviesbureaus steunden Alpe d'HuZes 2012, waaronder Atos, Business Openers, KREM, Van Harte en Lingsma, Scenter en Vintura.
 
“Elk resultaat dat we behalen motiveert ons de grenzen weer op te zoeken, de lat nog hoger te leggen. We doen dat niet voor onszelf maar voor anderen, die het zo verschrikkelijk hard nodig hebben. We willen het beste van onszelf geven voor anderen” zegt Dirco van de Pol, adviseur bij Enigma Consulting en een van de initiatiefnemers.
 
De keuze om de stichting Alpe d’HuZes te ondersteunen past volgens Van de Pol goed in het business model van het adviesbureau uit Zeist. “Goede doelen nemen een belangrijke plaats in bij de initiatieven waaraan Enigma Consulting wil bijdragen. Verbondenheid met dé organisatie die een werkelijk verschil maakt in en voor het leven van kankerpatiënten is voor ons daarom bijna vanzelfsprekend”.
 
Enigma Consulting team
Het team van Enigma Consulting bestaat uit zes adviseurs: Pieter van Andel, Frederique Kamp, Geert Blom, Ronald Staal, André Hoogelander en Dirco van der Pol.
 
 Enigma Consulting Alpe dHuZes 2013 Team.JPG

Nieuws

Meer nieuws over