Enigma Consulting

Uw ambitie, samen gerealiseerd! Daar staan wij voor. Enigma consulting is uitgegroeid tot een vooruitstrevend kennishuis op het gebied van Payments. De laatste jaren is ons dienstenpakket met succes uitgebreid in de richting van Risk & Compliance en Treasury; terreinen die bij onze klanten vaak raken aan het betalingsverkeer. Door de betrokkenheid van onze consultants met onze klanten, zowel bij banken als bedrijven, zijn wij een verbindende factor in de financiële sector.

Enigma heeft een netwerk van topprofessionals. Talent is een vereiste, maar ontwikkeling staat bij ons voorop. Dit komt onder andere tot uiting in het stimuleren van ondernemerschap, wat binnen Enigma veel aandacht krijgt. Door een juiste balans tussen privé en werk en met opleidings- en coachingtrajecten zorgen we ervoor dat onze consultants met plezier en energie aan de slag zijn.

We zijn een sociaal bedrijf en hechten waarde aan ambitie, eerlijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Enigma uit dit bijvoorbeeld door goede doelen te steunen met sportieve benefietacties. Hierbij is geen uitdaging te groot, door samenwerking is alles mogelijk. 

Enigma Consulting | Nieuws