Bakkenist levert interim IT manager aan Unicef

17 augustus 2012 Consultancy.nl

De Nederlandse organisatie van UNICEF heeft Bakkenist in Q2 van dit jaar gevraagd om op tijdelijke basis een IT management positie in te vullen.
 
Bakkenist is een adviesbureau dat consultancy- en interim diensten levert aan klanten. In 1999 verviel de naam ‘Bakkenist’ toen het adviesbureau werd overgenomen door Deloitte en werd geïntegreerd in de consulting tak van het Big Four kantoor. In september 2009 werd Bakkenist opnieuw gelanceerd door voormalige directieleden en partners van Bakkenist Management Consultants.

Bakkenist - Unicef
 
Ingrid Visscher, operationeel directeur van UNICEF, was tevreden over de dienstverlening van het consultancykantoor: “Bakkenist is in staat geweest om snel en klantgericht te schakelen. Onze vraag om tijdelijke capaciteit voor het managen van ons ICT-team werd buitengewoon adequaat beantwoord en de match met de voorgestelde kandidaat klopte gewoon en de verwachtingen zijn inmiddels ruimschoots waargemaakt. Ook heel prettig: initiatief vanuit Bakkenist om na te denken over vaste invulling. En last but not least: een tarief dat past bij een betere wereld voor kinderen”.

Nieuws

Meer nieuws over