Bakkenist Organisatieadviseurs opnieuw opgericht

30 september 2009 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Bakkenist Organisatieadviseurs en Managers is (opnieuw) gelanceerd. De naam 'Bakkenist' verviel in 1999 toen het adviesbureau werd opgekocht door Deloitte en werd geïntegreerd in de consulting tak van het Big Four kantoor. Bakkenist bestaat momenteel uit twintig senior adviseurs en managers.

Huidige adviseurs van Bakkenist

Het nieuwe Bakkenist is opgericht door directieleden en partners van het voormalige Bakkenist Management Consultants, Bakkenist Introman, Arengo en ViaFocus.

Naar eigen zeggen is Bakkenist het eerste bureau in Nederland dat organisatieadvies en management volledig integreert in zijn dienstverlening. De firma voert adviesopdrachten en grote programma's uit en geeft tijdelijk leiding aan organisaties of onderdelen daarvan.

Over Bakkenist

In 1956 wordt Bakkenist Spits & Co opgericht. Deze organisatie is de verzelfstandiging van de door Bakkenist opgerichte organisatieafdeling van accountantskantoor Preyer en De Haan. Vanaf 1990 gaat de organisatie verder als 'Bakkenist Management Consultants´. In 1999 wordt het bedrijf overgenomen door de Deloitte & Touche. De consultancy activiteiten werden ondergebracht in ‘Deloitte & Touche Bakkenist, Management & ICT Consultants’.