Lisanne Beijk (The Cue) spreekt tijdens 'Define Your Happiness'

05 februari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Begin maart organiseert Sound & Solid het online event ‘Define your Happiness’. Het event draait om één thema – hoe kunnen leiders en medewerkers werkgeluk centraal stellen in hun beleid en werkprocessen?

Keynotespreker op het event is Sofie Sun, die na een lange carrière in het bedrijfsleven Build Your Happiness oprichtte. Vanuit haar bedrijf deelt ze haar ervaringen, opgedaan bij onder meer ABN AMRO (tussen 2019 en 2020 was ze interim Chief Happiness Officer) en Vivat en Triodos waar ze als HR-professional werkzaam is geweest.

Vandaag de dag is het thema werkgeluk haar passie, en brengt ze dit bij zoveel mogelijk organisaties onder de aandacht. Tijdens haar keynotepresentatie zal ze haar visie delen op de thema’s werkgeluk, werk-privébalans en verbinding op het werk.

Lisanne Beijk (The Cue) spreekt tijdens 'Define Your Happiness'

Andere keynotesprekers zijn Mo Gawdat, voormalig Chief Business Officer bij Google, Bruce Daisley, voormalig Vice President bij Twitter en Nancy Beers, die in de wandelgangen van de agile-wereld bekend staat als de ‘Happy Scrum Master’.

De adviesbranche wordt vertegenwoordigd door Lisanne Beijk. Zij is momenteel managing director van House of Performance spin-off The Cue, waar ze zich specialiseert in het toepassen van gamification om een positieve bijdrage te leveren aan de productiviteit, motivatie en betrokkenheid van medewerkers.

Beijk zal spreken over een thema dat nu erg actueel is: hoe hou je de motivatie en betrokkenheid hoog in een digitale omgeving?  Het gros van BV Nederland werkt momenteel huis, en na een aanvankelijke sprong en verbetering in de motivatie en de work-life balance, wordt inmiddels ook steeds meer duidelijk dat 100% thuiswerken toch ook niet de heilige graal is.

Bedrijven zoeken naar manieren om hun mensen betrokken en tevreden te houden, en volgens Beijk kan gamification hierin een rol spelen. The Cue ontwikkelt games voor organisaties die met Office365 werken. Met behulp van deze games leren medewerkers effectiever met verschillende Microsoft-programma’s werken, waardoor de productiviteit, motivatie en onderlinge betrokkenheid stijgen.