Sturnis365 voegt CPMview toe aan partnernetwerk

20 mei 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Sturnis365, een aanbieder van software die financiële rapportageprocessen faciliteert, heeft CPMview geselecteerd als partner voor de Beneluxmarkt.

Bedrijven maken gebruik van Sturnis365’s software voor onder meer het opstellen van jaarverslagen, risk & compliance rapportages, duurzaamheidsrapportages en andere algemene verslagen gericht op de managementprocessen binnen een organisatie. Onder de klantenkring van het bedrijf zijn onder andere het wereldwijde ingenieurs- en adviesbureau Arcadis, het Italiaanse energiebedrijf Enel en food bezorgdienst Takeaway te vinden.

Voortbouwend op het Microsoft platform (Azure, Office), ondersteunt Sturnis365 bij consolidatie-, gemeenschappelijke data-entry- en disclosureprocessen. Door gebruik te maken van, zoals het bedrijf het noemt, ‘inversed design’, vergemakkelijkt de SaaS-gebaseerde tool het leven van gebruikers, door middel van een intuïtief en logisch ontwerp, terwijl het bovendien flexibiliteit in data-synchronisatie, consolidatie en rapportage-structuren toevoegt.

Didier Katz, Vice President bij Sturnis365, geeft aan: “Met Sturnis365 kun je uitgaan van betrouwbare gepubliceerde content en cijfers en wordt het rapporteren van geconsolideerde cijfers en data net zo eenvoudig als het opstellen van een Word of Excel document.”

Sturnis365 voegt CPMview toe aan partnernetwerk

In lijn met hun ambitie uit te breiden in de Beneluxmarkt, besloot Sturnis365 CPMview te selecteren als hun implementatiepartner voor de regio. Gevestigd in Nederland is CPMview gespecialiseerd in corporate performance management consultancy en heeft het een sterk trackrecord in het uitvoeren van technologie-implementatieprojecten bij klanten.

“We zijn verheugd ons partnership met CPMview te mogen aankondigen en onze aanwezigheid in de Nederlandse en Belgische markt te kunnen versterken”, geeft Katz aan. “Iedere Sturnis365 partner wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van de mate van expertise, marktaanwezigheid en toekomstvisie.”

Edwin van den Broek, managing partner en oprichter van CPMview, geeft aan dat het bedrijf blij is om Sturnis365 tot zijn partners te mogen rekenen, als waardevolle aanvulling op bestaande partnerships met onder andere Duitse ERP-reus SAP en OneStream Software.

“Het is onze missie om finance en analytics te verenigen, moderniseren en automatiseren, door gebruik te maken van innovatieve technologieën. Sturnis365 biedt een moderne SaaS-oplossing voor alle domeinen binnen corporate disclosure management, waaronder iXBRL en ESEF compliant tagging. We delen een sterk commitment om waardetoevoegende oplossingen te leveren, waarmee klanten succesvol kunnen zijn”, besluit Van den Broek.

Andere partners van Sturnis365 (onderdeel van Techedge Group) zijn de financial services praktijken van Deloitte en EY.