Bahadir Koca, Smriti Arora and Sam Houben versterken cpmview

11 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Corporate performance management-specialist cpmview heeft zijn team versterkt met drie nieuwe professionals: Bahadir Koca, Smriti Arora en Sam Houben.

Bahadir Koca neemt meer dan tien jaar ervaring in corporate performance management (CPM) en IT-implementaties mee naar het in Utrecht gevestigde bureau.

Koca is binnen cpmview aangesteld als Lead Consultant en geldt als een specialist in financial planning & accounting-processen, met een focus op systemen op het SAP-platform.

Bahadir Koca, Smriti Arora and Sam Houben - CPMview

Koca begon zijn loopbaan in 2010 als SAP consultant in Turkije. Sindsdien heeft hij gewerkt aan uiteenlopende lokale en internationale EPM-projecten en ervaring opgedaan met diverse SAP-implementaties op het snijvlak van gebieden als analytics cloud planning, ECC, BPC en BW. Ook was hij betrokken bij diverse Oracle-implementaties.

Smriti Arora neemt zo’n twaalf jaar ervaring mee naar cpmview. Eerder werkte ze zowel als consultant (bij Accenture en als zelfstandig adviseur) en als in-house expert (voor Athlon Car Lease) aan transformatieprojecten binnen het finance-domein, waaronder op het gebied van financiële verslaglegging, consolidatie en financiële afsluiting.

Ook Arora vervult bij cpmview de rol van Lead Consultant. Ze is gespecialiseerd in de business intelligence-kant van corporate performance management.

Tot slot heeft cpmview Sam Houben verwelkomd als nieuwe Junior Consultant. Houben rondde hiervoor een master in Strategic Management af aan Tilburg University. Tijdens zijn opleiding deed hij zijn eerste ervaringen op binnen de wereld van finance en in het bijzonder op het gebied van corporate performance management.

Cpmview werd opgericht in 2008 en geldt in de branche als een specialist in corporate performance management-diensten. Het 30-koppige bedrijf levert consultingdiensten aan middelgrote organisaties en is gecertificeerd partner van technologische leveranciers, waaronder OneStream, Fluence, SAP en Vena.