CPMview

CPMview is specialist in corporate performance management (CPM). Wij adviseren, implementeren en begeleiden CPM-projecten. Onze service richt zich op de gehele cyclus van financiële afsluiting tot rapportages en geavanceerde analyses.

Wij onderscheiden ons met innovatieve, betrouwbare oplossingen en dienstverlening. Met onze gecombineerde expertise van finance, processen en moderne technologieën helpen wij onze klanten gefundeerde beslissingen te nemen met de juiste inzichten over hun prestaties en financiële data.

Onze oplossingen dragen bij aan betrouwbare, intelligente financiële processen die tijd besparen en onaangename verassingen helpen te voorkomen. Dit stelt de finance-manager in staat te acteren als een strategische partner van de business door vooruit te kijken en zich te concentreren op analyse vraagstukken i.p.v. controle vraagstukken.

Onze klanten bevinden zich in de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Meer over onze klanten en klantcases leest u op onze site.

Onze diensten en unieke propositie

CPMview werkt nauw samen met leveranciers van de beste CPM-producten en -oplossingen om hoogwaardige end-to-end diensten te leveren: advisory, implementation, training en managed services. Klanten vragen onze diensten af te stemmen op hun unieke behoeften in verschillende sectoren en landen.

CPMview verenigt, moderniseert en automatiseert Finance en Analytics met behulp van innovatieve technologieën van ‘record tot aan decision-making’. Met onze onderscheidende brede dienstverlening zorgen wij ervoor dat u met één partij het complete Finance proces kunt optimaliseren. Uiteraard kijken wij ook graag met u vooruit door predictive forecasting, data science en analytics tools in te zetten.

CPMview diensten

CPMview | Nieuws