CPMview | Werken bij

Teamwork is essentieel voor alles wat we doen bij CPMview. Als CPMview consultant maak je deel uit van een hecht team van toegewijde professionals die gedreven zijn om het verschil te maken. Je werkt nauw samen met onze klanten om hen te helpen nog succesvoller te zijn.

Ons team wordt gekenmerkt door een pragmatische en resultaatgerichte aanpak en wordt gewaardeerd om hoogwaardige kennis. Wij hechten weinig waarde aan hiërarchie maar geloven des te sterker in commitment aan elkaar en de bereidheid om een stap extra te zetten als dat nodig is om de klus te klaren.

Vacatures

CPMview is een succesvolle en sterk groeiende organisatie. Kwaliteit en proffesionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn daar ook trots op. Wil jij ook onderdeel uitmaken van een hecht en gedreven team? Wij zijn altijd op zoek naar talent. Ben jij een gedreven professional met kennis en ervaring op het snijvlak van finance en IT? Bekijk ons actuele vacature overzicht. Staat je vacature er niet bij maar spreekt CPMview jou wel aan als werkgever, neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Senior Business Consultants

Ben jij een adviesvaardige en zelfstandige persoonlijkheid die succesvol is in het begeleiden van corporate performance management processen bij de top van het bedrijfsleven? Wij maken graag kennis met jou!

In de rol van senior business consultant, adviseer je de klant bij het corporate performance management (CPM) proces. Je inventariseert en adviseert wat de klant nodig heeft om zijn financiële processen te stroomlijnen en data inzichtelijk te maken. Je werkt daarbij op het snijvlak van (financiële) informatiestromen en ICT.

Lees meer »

Senior BPC Consultant

Ben jij een adviesvaardige en zelfstandige persoonlijkheid die succesvol is in het vormgeven en configureren van de CPM oplossing bij de top van het bedrijfsleven? Als aanvulling op het team is CPMview op zoek naar een Senior BPC Consultant.

Lees meer »

Junior CPM Consultant

Heb je (bijna) je universitaire opleiding die wij zoeken afgerond en wil je je talenten laten zien? Zoek je een werkgever waar je de ontwikkelingsmogelijkheden krijgt die passen bij jou ambities? Dan ben jij misschien de nieuwe aanvulling voor ons hechte team in de rol van: Junior CPM Consultant.

Heb je een passie voor Finance en IT en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer »

Wil jij meer weten?

Wij kunnen op onze site veel vertellen over wie we zijn en wat we doen, maar echt contact hebben zegt zo veel meer. Heb je vragen, stel ze aan Marije van der Zouwen. Zij geeft jou graag antwoord op al je vragen. Maak een afspraak en drink samen een kop koffie om verder kennis te maken.

Neem contact op via recruitment@cpmview.com of bel 085-8770689.

CPMview | Nieuws