CPMview wordt implementatiepartner van OneStream Software

16 april 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

OneStream Software heeft CPMview benoemd tot consulting- en implementatiepartner. 

Volgens Craig Colby, chief revenue officer bij OneStream, is het bedrijf verheugd over de toevoeging van het Nederlandse consultancybureau aan hun gelederen. Het partnership richt zich op OneStream’s CPM oplossing, die bedrijven helpt met het vereenvoudigen van hun financiële consolidatie, planning, rapportages, analytics en met de financiële datakwaliteit.

Opgericht in 2010, is CPMview een consultancybureau gespecialiseerd in enterprise performance management (EPM). Het bureau helpt klanten verspreid over West-Europa met het ontwerpen en implementeren van EPM-strategieën en processen, waaronder de implementatie van systemen. Het bedrijf gaat prat op zijn geïntegreerde aanpak, waarbinnen het zich richt op financiële rapportages, management accounting, belastingen en treasury –onderwerpen die CPMview linkt aan de bredere bedrijfsstrategie.

CPMview wordt implementatiepartner van OneStream Software

In een reactie op de gesloten samenwerking met OneStream, laat Damien Wiegman, de oprichter van CPMview, weten : “Het is onze missie om het management te helpen bij het nemen van beslissingen op basis van tijdige, nauwkeurige en betrouwbare informatie. OneStream biedt oplossingen om informatie op één platform te verenigen en de complexiteit langs financiële rapportageprocessen te verminderen. Om die reden zijn we zo blij met dit partnership.” 

Als gevolg van het partnership, mag CPMview zich nu scharen onder OneStream’s selecte groep van wereldwijde preferred suppliers, met daarin onder andere bekende consultancyantoren als Accenture, Capgemini, Deloitte, Grant Thornton en PwC. Colby heeft er alle vertrouwen in dat CPMview de nodige toegevoegde waarde zal kunnen bieden: “Elke OneStream partner ondergaat een uitgebreide training, zodat deze volledig in lijn liggen met onze missie: 100% klantsucces.” 

Wiegman besluit: “CPMview en OneStream delen een sterke betrokkenheid om waardetoevoegende oplossingen te leveren, die klanten in staat stellen om succesvol te zijn.”