Zestgroup blijft consultants werven en organiseert E-housedag

06 mei 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ondanks het coronatijdperk blijft Zestgroup consultants werven. Het adviesbureau heeft recentelijk zeven nieuwe consultants aan boord gehaald en organiseert volgende maand een digitale inhousedag (‘E-housedag’) voor ervaren professionals.

Zestgroup heeft zich aangepast aan de anderhalvemetereconomie. Organiseerde het adviesbureau voor de coronacrisis nog een fysieke inhousedag voor consultancytalent, zo heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat het bureau binnenkort een zogeheten E-housedag organiseert. De eerste digitale inhousedag vindt plaats op 4 juni, van 16:00-17:30 uur.

Deelnemers die voor het evenement worden geselecteerd, leren tijdens de dag – via een audio- en visuele verbinding – het bedrijf kennen, waarbij ze een (virtuele) rondleiding krijgen op het kantoor van Zestgroup. Ze ontmoeten op digitale wijze de professionals van het kantoor, die vertellen over hun vak en wat werken bij Zest inhoudt. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Aansluitend vindt er een korte evaluatie plaats en wordt de dag afgesloten met een informele digitale borrel. 

E-Housedag Consultancy

De E-housedag Consultancy van Zestgroup is bedoeld voor ervaren professionals op het gebied van projectmanagement en business consultancy in de branches en kennisgebieden die Zestgroup bedient. Zo heeft het adviesbureau een sterk trackrecord in consultancy, portfolio-, programma-, project- en procesmanagement, procurement & contracting, financial services en trainingen, met een focus op uiteenlopende sectoren zoals de industrie, nuts, overheid en de gezondheidszorg.

“Een eerste digitale inhousedag, spannend! Juist het persoonlijke contact – wat in de Zestcultuur erg belangrijk is – en de sfeer proeven zijn belangrijk bij een inhousedag. Dit gaan we ook in digitale vorm proberen over te brengen tijdens de E-housemiddag.”
– Ron Saas, COO van Zestgroup

De afgelopen periode zijn er meerdere ervaren consultants – mediors en seniors – gestart bij Zestgroup, dat sinds oktober 2019 is gevestigd in een nieuw kantoorpand in IJsselstein.

Zo zijn onlangs Robin Boor en Matthieu Colsen aan de slag gegaan binnen het adviesbureau, die samen zo’n dertig jaar aan professionele ervaring meebrengen. Boor is een ervaren operations manager die jarenlang actief is geweest in de energiebranche, terwijl Colsen een voormalig adviseur is van Accenture en eveneens de afgelopen jaren werkzaam is geweest in de energie- en telecomsector.

Terwijl de E-housedag Consultancy van Zestgroup op 4 juni zich vooral richt op ervaren adviseurs, haalt het bureau graag ook geregeld jonge professionals aan boord. Onlangs nog startten vijf nieuwe young professionals bij Zestgroup: Nino Heijnen, Denise Kronenburg, Guy de Groot, Cas van Gorkum en Lieke de Groot. Ook zij doorliepen, in lijn met de coronalockdown, hun onboarding op geheel digitale wijze.

Zestgroup telt vandaag de dag een team van ruim 130 professionals. Het adviesbureau staat onder leiding van een begin dit jaar gewijzigd en uitgebreid managementteam.