Move Beyond verhuist naar Oosterhout en breidt team uit

02 september 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Tegelijk met de verhuizing deze maand naar een nieuw kantoor in Oosterhout, heeft Move Beyond ook gelijk het team versterkt met twee ervaren professionals: Erwin Kempkes en Marcel van Heeswijk. Beiden zijn gestart als Project- en Change Manager.

Marcel van Heeswijk
is een ervaren freelance project manager en consultant. sinds 2000 helpt hij vanuit zijn eigen onderneming ‘In Security’ opdrachtgevers met het realiseren van verandering, waarbij hij zich in het bijzonder richt op blockchain gerelateerde projecten. Vanuit zijn expertise heeft hij zich het afgelopen half jaar ingezet als Venture expert bij blockchain accelerator Brightlands Innovation Factore. Daarvoor heeft hij zo’n drie jaar vliegtuigeleasebedrijf AerCap ondersteund in verschillende project management rollen, waaronder op het gebied van data migratie, IT-outsourcing en OpenText.

Van Heeswijk heeft daarnaast uitgebreide project management, consultancy- en bestuurlijke ervaring, waarbij hij gedurende zijn uitgebreide carrière organisaties als Océ, Canon en The Dutch Candle Company heeft mogen leiden en ondersteunen. Van Heeswijk werkte in zijn eerdere loopbaan onder andere ook zo’n vier jaar als Senior Consultant en Partner bij Full Finance Consultants en zo’n twee jaar als Management Consultant bij ACS.

Move Beyond verhuisd naar Oosterhout

Erwin Kempkes is een ervaren Supply Chain manager, met jarenlange expertise op dit vlak en met in het bijzonder een sterk trackrecord binnen het retaillandschap. Zo was Kempkes eerder zo’n zes jaar werkzaam als Retail Business Analyst bij ICT dienstverlener Capgemini, na eerder zijn opleiding in Business Information Systems aan de Avans Hogeschool Tilburg te hebben afgerond. In 2011 maakte hij de overstap naar Retailer Mexx, waar hij aan de slag ging als Business Analyst Supply Chain. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor PTC’s FlexPLM product lifecycle management applicatie en voor dagelijks businessondersteuning.

Hij kwam vervolgens terecht in een supply chain managementrol bij Cavallaro Napoli, om in 2014 een nieuwe uitdaging aan te gaan als Team Lead Supply Chain bij webwinkel bol.com. In zijn meest recente functie was hij het afgelopen jaar actief als Supply Chain Manager bij Blokker, een rol waarin hij operationeel en strategisch verantwoordelijk was voor de algehele beschikbaarheid van zowel online als offline voorraad van de winkelketen.

Zowel Van Heeswijk en Kempkes versterken sinds kort Move Beyond, een expert op het gebied van project- en change management. Het adviesbureau ondersteunt opdrachtgevers – in het bijzonder in de sectoren productie, handel & distributie en retail – met project- en verandermanagement-vraagstukken en bij het realiseren van hun organisatiestrategie.

Sterke groei

Dit jaar heeft het bureau zijn team veelvuldig weten te versterken. in maart van dit jaar startten maar liefst elf nieuwe elf project- en verandermanagers en in mei doorbrak het adviesbureau de grens van 40 professionals. En afgelopen zomer werd Move Beyond versterkt met twee projectmanagers en businessmanager.

Per 1 september van dit jaar is Move Beyond gehuisvest in een nieuw kantoor in Oosterhout, na dertien jaar gevestigd te zijn geweest in Geertruidenberg. Met de komst van Kempkes en Van Heeswijk telt Move Beyond nu 44 professionals.