Badenoch + Clark versterkt team met twee nieuwe professionals

15 juli 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Headhunter Badenoch + Clark heeft zijn team versterkt met twee nieuwe professionals: Wouter Kisteman en Cindy van der Heiden.

Wouter Kisteman begon zijn carrière in de publieke sector als Consultant (veiligheid, bestuur en recht) bij Berenschot en deed daarna ervaring op als sales representative bij Suit Supply. “Daardoor weet ik: positieve impact op iemands leven maken door kwalitatieve dienstverlening en oprechte verbinding geven me energie”, vertelt hij. Voorafgaande aan zijn loopbaan, behaalde hij de master ‘Research in Public Administration and Organization’ aan Universiteit Utrecht.

Kisteman kijkt uit naar zijn nieuwe rol. Op LinkedIn schrijft hij onder meer: “Ik mag mijn bijdrage leveren aan het verbinden van de beste kandidaten in de markt aan mooie adviesbureaus en toonaangevende bedrijven. Zin in deze nieuwe stap!” Volgens hem staat Badenoch + Clark “bekend om zijn specialistische kennis en persoonlijke begeleiding” en vormt het de “ideale omgeving om kandidaten en opdrachtgevers te helpen”.

Cindy van der Heiden begon haar loopbaan als analist in de forensische criminologie, bij RIEC Den Haag, na eerder een master op dit gebied te hebben behaald aan Universiteit Leiden. Vooral het oplossen van vraagstukken, persoonlijk contact en relaties onderhouden motiveerden haar. “Dus toen ik een vacature van Badenoch + Clark las, herkende ik mezelf totaal”, vertelt ze. Over haar keuze voor de headhunter, zegt Van der Heiden: “Ik wil alles leren over het bedrijfsleven, met mensen spreken en een netwerk opbouwen. Ik koos niet zozeer voor werving en selectie, maar echt voor de manier waarop Badenoch + Clark werkt en zich onderscheidt.”

Wouter Kisteman, Cindy van der Heiden, Badenoch & ClarkLara Erdtsieck, Managing Director bij Badenoch + Clark Nederland, is blij met de twee nieuwe aanwinsten: “Onze deur staat wagenwijd open voor deze ambitieuze talenten. Met de komst van Cindy en Wouter zetten we weer mooie stappen in onze groeiambitie. En er is op dit moment een overvloed aan rollen in commercial excellence, digital, finance en dealbegeleiding, dus versterking voor deze teams is meer dan welkom.”

Kisteman versterkt Team Finance & Deals, terwijl Van der Heiden zich bij Team Commercial Excellence & Digital voegt. Beiden zullen zich focussen op adviesrollen en consulting exits in hun domein.

Met circa 1.000 medewerkers en meer dan vijftig kantoren in dertien landen is Badenoch & Clark een grote internationale speler in het recruitmentlandschap. Eerder dit jaar nam de headhunter het Nederlandse Fairlane over
, een executive search-bureau dat in het bijzonder gespecialiseerd is in het werven van professionals met een consultancyprofiel.