Badenoch & Clark verwelkomt drie nieuwe headhunters

19 maart 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Headhunter Badenoch & Clark heeft drie nieuwe search consultants toegevoegd aan het team. Tim Bleijie, Elise van Steenwijk en Sabine Evers gaan zich alledrie richten op de werving van consultants.

Door de uitbreiding telt Badenoch & Clark Nederland, onderdeel van het internationale recruitmentbedrijf Badenoch & Clark (een unit van Adecco Group), zo’n 25 headhunters en search consultants. Het bedrijf richt zich op verschillende segmenten, waaronder consultancy – deze praktijk werd afgelopen jaar fors uitgebouwd door de overname van Fairlane, een Amsterdams headhunterskantoor dat zich vooral richt op consulting en projectmanagement.

In het tweede kwartaal wordt de integratie tussen de twee partijen afgerond. “Een integratie heeft altijd impact op de samenstelling en cultuur van een organisatie. Inmiddels staat het fundament,” zegt Frank van Loon, Managing Director van Fairlane en Badenoch & Clark. “De naam Fairlane verdwijnt en we gaan verder als Badenoch & Clark. We kijken uit naar een mooi jaar, met een groeiend team en een upgrade van ons merk.” 

Een van de nieuwste aanwinsten is Bleijie, die de Digital praktijk versterkt in de rol van Senior Consultant: “Ik vind de focus van Badenoch & Clark op consultancy zeer interessant. Dat ik hier kan werken met en voor consultants gaf de doorslag voor mijn keuze. Ik kijk uit naar de connectie maken tussen sterke kandidaten en gave, interessante bedrijven.”

Badenoch & Clark verwelkomt drie nieuwe headhunters

Van Steenwijk wordt Senior Consultant binnen de Operations praktijk: “Ik hoorde in mijn netwerk goede verhalen over Badenoch & Clark. Vooral de kwaliteit van het portfolio en hun oprechte interesse in klanten en kandidaten spraken me aan. Ik verheug me op de verhalen van kandidaten en ontwikkelingen in de markt. Op basis daarvan een oprecht kwalitatieve match maken, vind ik heel mooi.”

Evers, afgestudeerd in economische en consumentenpsychologie, start als consultant binnen de Deals & Financial Services praktijk: “Bij Badenoch & Clark ligt de focus op persoonlijke relaties met klanten en kandidaten; naar die relaties opbouwen kijk ik het meest uit. Het kunnen werken met kandidaten van hoog niveau vind ik enorm interessant.”

Met de groeiende markt en de sterke vraag naar hoogopgeleid talent verwacht Van Loon dit jaar verder te groeien: “Het combineren van de expertise en het netwerk van Fairlane binnen het consultancylandschap met het netwerk van Badenoch & Clark biedt alle ruimte en ambitie om door te groeien. We hebben ruimte om dit jaar door te groeien naar dertig consultants.”