Mirjam Starrenburg en Per Godfroij versterken adviesbureau Zestgroup

14 november 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zestgroup heeft het team versterkt met twee ervaren professionals: Mirjam Starrenburg en Per Godfroij. Starrenburg is aangetrokken als recruiter/HR-medewerker en ondersteunt bij de groeiambities van Zestgroup. Godfroij is gestart als manager binnen het Zestgroup label Purchasing.

Al meer dan vijftien jaar is Mirjam Starrenburg werkzaam als zelfstandig coach en trainer vanuit haar eigen bureau Vector Coaching. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van medewerkers bij het verbeteren van hun prestaties en gedrag, met als doel om hun talenten beter tot uitdrukking te laten komen. Ze richt zich hierbij vooral op professionals werkzaam bij overheids- en zorginstellingen en organisaties in de zakelijke dienstverlening, waaronder (IT-)adviesbureaus. Starrenburg helpt deze werknemers op het snijvlak van onder andere communicatie, loopbaanplanning, het creëren van een gezonde work life balance of bijvoorbeeld de omgang met lastige situaties of collega’s. 

Afgelopen maand heeft Starrenburg zich aangesloten bij Zestgroup, een management consultancybureau dat opdrachtgevers helpt met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het implementeren van veranderprocessen. Als recruiter van Zestgroup is ze voortdurend op zoek naar “enthousiaste, creatieve en ondernemende” professionals die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging in de consultancy.Mirjam Starrenburg en Per Godfroij versterken adviesbureau ZestgroupPer Godfroij is gestart als Director Purchasing & Commercial Management binnen Zestgroup Purchasing, de werkmaatschappij van Zestgroup die zich onder meer specialiseert in projectinkoop en contracting. Godfroij kan bogen op een lange loopbaan binnen het energie (consultancy)segment en heeft bovendien uitgebreide ervaring opgedaan binnen de Rijksoverheid. Ruim zeven jaar werkte hij voor energieconcern Nuon (wordt Vattenfall) in Amsterdam, in zijn laatste rol als hoofd van de Procurement Wind Generation-afdeling, die verantwoordelijk is voor de inkoop van de Vattenfall-vloot van windturbines in Europa. Daarnaast vervulde hij diverse leidende en adviserende rollen op het snijvlak van supply chain management, procurement en juridische aangelegenheden. 

In zijn eerdere loopbaan werkte Godfroij voor de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO), waar hij projectmanagement- en consultancyrollen vervulde, en was hij actief als beleidsadviseur voor het ministerie van Infrastructuur en Milieu op het gebied van hernieuwbare energie. Godfroij heeft verder uitgebreide kennis van onder meer duurzame mobiliteit en alternatieve transportbrandstoffen. 

De recente versterking met Starrenburg en Godfroij ligt in lijn met de sterke groei die Zestgroup, dat dit jaar zijn vijftienjarig bestaan viert, heeft doorgemaakt – Zestgroup telt vandaag de dag ruim honderd professionals. Naast door de effectieve wervingsinspanningen komt de groei mede door het succes van de in 2015 gelanceerde Zestgroup Masterclass Business Consultancy, een ontwikkeltraject dat de analytische en persoonlijke vaardigheden van jonge professionals naar een hoger niveau tilt en hen klaarstoomt voor een loopbaan binnen de adviesbranche. Afgelopen september startten weer zeven nieuwe jonge professionals met het programma.

Geïnteresseerden die meer willen weten over het Consultancy traineeship van Zestgroup, kunnen hier terecht. Jonge talenten die zich afvragen of consultancy bij hen past, kunnen zich aanmelden voor de Consultancy inhousedag van Zestgroup, op 13 december.