Zestgroup zoekt talent voor Masterclass Consultancy

28 mei 2015 Consultancy.nl

Zestgroup is op zoek naar nieuwe trainees die willen starten in het nieuwe Masterclass Consultancy programma, dat in september van start zal gaan. In het nieuwe programma worden (net of bijna) afgestudeerde talenten in enkele maanden klaargestoomd tot volwaardige consultants.

Zestgroup groeit
Zestgroup is een management consultancybureau dat zijn klanten helpt met het optimaliseren van bedrijfsvoering en het implementeren van veranderingen. Met zijn diverse werkmaatschappijen richt het bureau zich op markten als Energie & Water, Industrie & Logistiek, Overheid, Purchasing en Zorg. Tevens worden klanten en medewerkers getraind via een eigen gecertificeerd opleidingsinstituut. De afgelopen maanden zag Zestgroup zijn portefeuille flink groeien. “We merken dat de vraag naar onze diensten toeneemt”, aldus Ron Saas, directeur bij Zestgroup, onlangs tegenover Consultancy.nl.

Vanwege zijn groeiambities is het adviesbureau momenteel op zoek naar nieuw talent. In dat kader stond Zestgroup onlangs op de Carrièrebeurs van de Erasmus Universiteit Rotterdam, om onder meer zijn nieuwe Masterclass Consultancy traject onder de aandacht te brengen.

Zestgroup organiseert Masterclass Consultancy

Masterclass Consultancy programma
In september start Zestgroup met het nieuwe programma, een traject waarin talenten volledig klaargestoomd worden om op vraagstukken van de klanten van Zestgroup in te spelen. De Masterclass Consultancy bestaat uit een trainingstraject en een ervaringstraject. Tijdens het trainingstraject volgen deelnemers een maand training van gecertificeerde en zeer ervaren trainers. Trainingen die op het programma staan, zijn onder andere: PRINCE2® Foundation, Agile / Scrum, Lean Six Sigma Yellow Belt, Personal Skills, Consulting Skills, Purchasing, Energy Business Fundamentals, Intake & CV, ICT- & data-essentials en ERP. Tijdens het ervaringstraject lopen de professionals mee met een senior consultant van Zest en leren ze de fijne kneepjes van het consultancy-vak zodat zij daarna volledig zelfstandig bij de klanten van het bureau aan de slag kunnen.

De doelgroep van de Masterclass bestaat uit (net of bijna) afgestudeerde HBO/WO’ers in de richting van onder andere (bedrijfs) economie, bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of Management Economie en Recht (MER). Belangrijke eigenschappen van kandidaten zijn een analytisch vermogen, procesmatig inzicht en oog voor samenwerking. Volgens Zestgroup is de ideale ‘Zester’ verder een doortastende, positief kritische professional die daarnaast deskundig is, initiatief toont en een sterke ondernemingdrang en motivatie kan aantonen.

Professionals die zich herkennen in het bovenstaande profiel en deel uit willen maken van het snelgroeiende consultancybureau kunnen zich bij Zestgroup aanmelden voor het Masterclass Consultancy programma, door hun CV en motivatie toe te sturen.

Nieuws

Meer nieuws over